G5 Seansı

Tarihler: 01 Mayıs 2018 Salı ~ 01 Mayıs 2018 Salı 01 Mayıs 2018 09:00

Yer: Elemental Wellness Club

Ücret: - 179.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2018 ~ May 1, 2018
Hızlı titreşim ve iterek sıkıştırma yöntemi ile fazla yağların ve selülitli bölgelerin (kalça, üst bacak, kollar, popo)  yakılmasını ve incelmesini sağlar. Ayrıca uygulama bölgesinde zayıflama ürünlerinin kullanılması ile gözle görülür bir etki meydana gelmektedir.

Fitness’ın Ötesinde Bir Yaşam Biçimi İçin Harekete Geçin..

Acıbadem Almondhill sitesinde 7000m2lik açık ve kapalı alan üzerinde yer alan, spor ve sağlıklı yaşam merkezi Elemental Wellness Club bünyesindeki Elemental Spa’da  toprak ananın sevgi ve sonsuz bereket içeren enerjisi sizi bekliyor.

Bazen ihtiyaç duyulan sadece durmak ve köklerinin toprağa salmanın verdiği güvenle yaşayan ağaçlar gibi biraz durmak ve mola vermektir. Bu aralıkları en dingin şekilde geçirebilmeniz için spa bölümümüz doğadan esinlenilerek özel olarak tasarlanmıştır.

Sessiz ve dingin bir alanda günün tüm yorgunluğunu atabileceğiniz spa merkezinde, uzman Uzak Doğulu ve Türk terapistler eşliğinde medikal ve Uzak Doğu masaj seçeneklerinden istediğiniz birini tercih edebilirsiniz. Cilt bakımı, g5 sıkılaşma paketi, çiftlere özel ritüeller de Elemental Spa’nın hizmetleri içerisinde yer almaktadır. Elemental Spa hafta içi ve hafta sonu 10:00 – 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Yoğun hayat temposu içinde kaybolduğunuzu düşünüyorsanız, yorgun bedenlere enerji yüklemesi yapmak için kurulmuş tesisimizde, profesyonel eğitmenlerin desteği ile içinizdeki gücü ve yaşam coşkusunu yeniden keşfedebilirsiniz.

* Belirtilen fiyat 1 seanslık ücrettir.* Seans süresi 30 dakikadır.* Katılımcıların bilet satın aldıktan sonra rezervasyon  yaptırarak katılmaları gerekmektedir.* Rezervasyon için : 0216 690 34 30* PDF bilet çıktılarınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT