Motobike Istanbul -Cumartesi

Tarihler: 25 Şubat 2017 Cumartesi ~ 25 Şubat 2017 Cumartesi 25 Şubat 2017 18:00

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Ücret: - Tüm fiyat kategorilerinde satılabilir bilet değildir. Erken dönem sınırlı sayıda avantajlı bilet fiyatıdır.- Satın almış olduğunuz biletiniz 25.02.2017 tarihinde, 10:00-20:00 saatleri arasında Motobike Istanbul 2017 fuarına tek giriş hakkı tanır.- Cumartesi günü bileti fiyatlarıdır. Ocak Ayı İndirimli Bilet Fiyatları:Tam:35 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2017 ~ Şub 25, 2017
Türkiye'nin ilk ve tek uluslararası motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı Motobike Istanbul, 23-26 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde...

Messe Frankfurt Istanbul tarafından organize edilen motosiklet ve bisiklet sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği Motobike Istanbul, 9. buluşmasına hazırlanıyor.

Dünyanın önde gelen motosiklet ve bisiklet markalarının yer alacağı fuarda en yeni modelleri görme şansını yakalayın ve sezonunun açılışına tanıklık edin.

Fuar bu yıl ilk kez düzenlenen “Motobike Academy” ile festival havasında bir organizasyona dönüşüyor. Sizlerin katılımı ile gerçekleşecek etkinlik, seminer ve atolye çalışmalarını kaçırmayın. 

Motobike Istanbul biletinizi erken satın alın, avantajlı fiyatlardan yararlanın. Satın aldığınız her biletle birbirinden değerli hediyeleri kazanma şansını yakalayın. Üstelik bu sene biletler Perşembe-Cuma günleri öğrenci ve kadınlara %50 indirimli! 

Motobike Istanbul: Bir fuardan daha fazlası!

Motosiklet ve bisiklet tutkunlarını buluşturan fuarda sektördeki yenilikler, gelişmeler, görsel etkinliklerin yanı sıra, fuar süresince çeşitli seminer ve atölyeler yer alıyor.
Bu sene ilk kez Fashion Talk, Travel Talk, Tech Talk ve atölye programlarının yer alması ile “Motobike Academy” öne çıkıyor. Motosikleti ve bisikleti bir yaşam tarzı haline getirdiyseniz, stil sahibi motosiklet ve bisiklet tutkunları ile Fashion Talk’ta buluşun.

Motosiklet ve bisiklet ile seyahat eden uzun yol gezginlerinin hikayelerini dinlemek ve rota önerileri almak için Travel Talk tam olmanız gereken yer. 

Custom motosiklet ve custom bisiklet hakkında merak edilenler Tech Talk’ta! Kişiye özel motosiklet ve bisiklet yapımı, malzeme seçimi, tasarımı ve uygulanması sürecinde, yol gösterebilecek uzmanlar ile Tech Talk’ta bir araya gelin. 

Motobike Academy’de doğru ve güvenli motosiklet kullanımı için gerekli olan teorik ve pratik bilgilerden oluşan eğitimlere de ayrıca yer verilecek.

Birbirinden değerli hediyeler bu sene de sahiplerini bulacak!
Her sene birbirinden değerli sürpriz hediyelerin verildiği fuarda bu sene de gelenek bozulmadı. Biletix üzerinden satın aldığınız her bir biletle www.motobikeistanbulcekilis.com adresinden çekilişe katılabilir ve birbirinden değerli motorskilet ve bisikletlerden birini kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Hemen çekilişe katılmak için web sitesini ziyaret edin!

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Biletix üzerinden satın aldığınız her bir biletle www.motobikeistanbulcekilis.com adresinden çekilişe katılabilir ve birbirinden değerli motorskilet ve bisikletlerden birini kazanma şansı yakalayabilirsiniz.- Fuar, 23–26 Şubat 2017 tarihleri arasında ziyaret edilebilir.- Fuara giriş esnasında, ilgili güne ait bileti yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.- 23 Şubat 2017 Kapı Açılış Saati 14:00, Etkinlik Başlangıç saati 14:00 olarak belirlenmiştir.- Etkinlik alanına girecek 6 yaşından büyük herkes bilete tabidir.- 15 yaş altı bilet sahiplerine bilet satın almış ebevenylerinin refakat etmesi gerekmektedir.- Biletler geçerli oldukları gün dahilinde tek giriş hakkı verir.- Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.- Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT