TEB BNP Paribas İstanbul Open Final

Tarihler: 07 Mayıs 2017 Pazar ~ 07 Mayıs 2017 Pazar 07 Mayıs 2017 14:00

Yer: Garanti Koza Arena

Ücret: VIP - 250.00 TL 1. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2017 ~ May 7, 2017
TEB BNP Paribas İstanbul Open, 1 - 7 Mayıs tarihlerinde Garanti Koza Arena'da gerçekleşecek.

Şampiyonlarımız dünya yıldızlarına karşı sahneye çıkıyor, kortlardaki heyecan zirveye taşınıyor. Türkiye’nin en prestijli tenis turnuvaları TEB BNP Paribas Istanbul Cup ve TEB BNP Paribas Istanbul Open başlıyor! İki hafta sürecek bu dev organizasyonda tüm tenisseverleri sporun ve eğlencenin bir arada olduğu çok keyifli anlar bekliyor. Dünya yıldızlarının eşsiz mücadelesinden fanzone alanındaki oyunlara, sporseverler için özenle hazırlanmış hediyelerden sürpriz aktivitelere kadar sayısız etkinlik Garanti Koza Arena’da  tenis tutkunları ile buluşuyor. 

24-30 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan TEB BNP Paribas Istanbul Cup’ta dünya yıldızları ve Türk şampiyonlarımız İstanbul’da buluşacak. WTA dünya 10 numarası Elina Svitolina, WTA dünya 56 numarası ve 2014 Wimbledon Finalisti Eugenie Bouchard, TEB BNP Paribas Istanbul Cup tekler son şampiyonu Çağla Büyükakçay ve TEB BNP Paribas Istanbul Cup çiftler son şampiyonu İpek Soylu bu müsabakalarda mücadele edecek yıldızlardan bazıları. ATP dünya 5 numarası ve 2016 Wimbledon Finalisti olan Milos Raonic, ATP dünya 44 numarası Bernard Tomic, TEB BNP Paribas Istanbul Open son şampiyonu Diego Schwartzman, ATP dünya 50 numarası ve 2006 Avustralya Açık Finalisti Marcos Baghdatis gibi dünya yıldızları ve Türkiye bir numarası Marsel İlhan gibi milli tenisçilerimiz 1-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek TEB BNP Paribas Istanbul Open’da kozlarını paylaşacak. 15 gün sürecek bu tenis festivaline, dünyanın en büyük tenis ve spor akademilerinden biri olarak inşa edilen, 28’i kapalı olmak üzere 63 kortu bulunan Koza WOS'un içerisindeki 8 bin kişilik Garanti Koza Arena ev sahipliği yapacak.

- Açılış Pazartesi-Cuma 11:00 / Cumartesi-Pazar 12:00- 15 yaş altı katılımcılar ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT