Turkish Power Wrestling

Tarihler: 31 Mart 2018 Cumartesi ~ 31 Mart 2018 Cumartesi 31 Mart 2018 17:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: 1. Kategori - 224.00 TL 2. Kategori - 168.00 TL - Tükendi 3. Kategori - 140.00 TL 4. Kategori - 113.00 TL 5. Kategori - 85.00 TL 6. Kategori - 56.50 TL 7. Kategori - 34.00 TL - Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2018 ~ Mar 31, 2018
Amerikan Güreşi'nin dev adamları İstanbul’a geliyor.

Bütün dünyada izlenme rekorları kıran ve sold out olan Amerikan Güreşi Şovu 31 Mart Cumartesi akşamı İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleşecek. WWE, Smackdown, Raw ve TNA Impact Wrestling’de güreşerek dünya çapında birer süper stara dönüşen başta John Morrison (TNA-Former WWE) ve MVP (Former WWE-TNA) olmak üzere ünlü isimler İstanbul’da Turkish Power Wrestling (TPW) gösterisinde hayranlarıyla buluşacak. 

TV’de yok! Sadece Volkswagen Arena’da!
Biletleri pazartesi günü satışa çıkan TPW şovunda süper starlar 6 dev maçta seyircisinin karşısında göz alıcı bir heyecana imza atacaklar. Uzun süredir beklenen şölene ev sahipliğini özel olarak oluşturulan 4.228 kişilik tribünleriyle  Maslak’ta yer alan Volkswagen Arena yapacak.

Sadece Arena’dan izlenebilecek eventin canlı TV yayını olmayacak.

Türk yıldızların performansı büyük bir merakla bekleniyor.
Dünyanın tartışmasız en büyük eğlencelerinden biri olan Pro Wrestling heyecanında Türk yıldızlar da nefes kesecek. Murat Bosporus, Avatar, Demirci, Bigboy, Samuray ve Camoka da TPW’nin Büyük İstanbul şovunun bir parçası olacaklar ve son derece zorlu maçlara imza atacaklar. 

3 saatlik fırtına
Türkiye, ABD, Kanada, İngiltere, Rusya, Almanya, Fransa ve Meksika’dan gelecek süper starlar TPW ringinde kozlarını paylaşacak. Büyük hayranlık uyandıran Joe LEGEND (TNA Impact), Doug WILLIAMS (TNA Impact), Tom La RUFFA (TNA Impact), SHANNA ve Demolition Davies de İstanbul’a gelecek kadroda yer alan isimler arasında yer alıyor.

İstanbul’da yıllarca akıllardan çıkmayacak akıl almaz bir şova imza atacak yıldızlarla seyirciler organizasyon sonunda bir araya gelip imza da alabilecek “Meet and Greet” buluşması yapabilecekler. Yaş sınırı bulunmayan gösteride Tag Team, TLC maçı da mevcut. 3 şampiyonluk kemerinin bulunduğu TPW eventlerinde bu kemerlerin yeni sahiplerinin kim olacağı da büyük bir merakla bekleniyor.

Sınır ötesi akıl almaz maçlar hayranlarını bekliyor.
3 Way TLC Maçı Nefes Kesecek! Masa (Table), Merdiven (Ladder) ve Sandalye (Chair) kullanılarak gerçekleşecek mücadelede Tom La Ruffa, Doug Williams ve Ivan Markov amansız bir mücadele verecek. 

Dünyanın en ağır iki güreş yıldızı 2 metre boyunda ve 270 Kg olan Türk yıldız Bigboy ve Almanlar’ın 185 Kg’luk korkunç güreşçisi Demolition Davies asla kaçırılmayacak bir maça çıkacak.

Özellikle Smackdown’da yıllarca ortalığı kasıp kavuran Amerikalı Yıldız MVP, büyük randevu için İstanbul’a gelen isimler arasında yer alıyor. Dünyaca ünlü güreş yıldızımız Murat Bosporus ile ringe çıkacak MVP de Volkswagen Arena’ya gelecek. 

Dünyanın en büyük süper starlarından John Morrison da İstanbul’a geliyor. Büyük heyecan için geri sayım devam ederken WWE’de Smackdown ve Raw için ringe çıkan Morrison artık TPW’de. Rakibi de efsane Kanadalı Joe Legend!

Müzik ve konser heyecanı katlayacak.
Bilgehan Demir yönetiminde MBD Prodüksiyon tarafından 31 Mart cumartesi akşamı 17.00’de gerçekleştirilecek organizasyonun kapıları 15.30’da açılacak.

Organizasyon saatine kadar Best FM’in DJ’leri ile eğlence zirve yapacak. Sürpriz ünlü bir isim de “Mini Konser” ile coşkuyu katlayacak.

- Yaş sınırı yoktur.- Tüm yaş grubu katılımcılar bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT