Yıldızlar Darülaceze için Salonda

Tarihler: 10 Mayıs 2016 Salı ~ 10 Mayıs 2016 Salı 10 Mayıs 2016 19:30

Yer: Sinan Erdem Spor Salonu

Ücret: 1. Kategori - 40.00 TL 2. Kategori - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Olimpiyat Evi Yanı, Ataköy Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2016 ~ May 10, 2016

Türk ve Dünya futbol yıldızları 10 Mayıs'ta, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Darülaceze için salon futbolunda buluşuyor.

Bütün gelirinin Darülaceze’ye bırakılacağı bu futbol gecesinde Berkay, Buray, Edis, İlyas Yalçıntaş, İrem Derici, Linet, Murat Dalkılıç ve Soner Sarıkabadayı birlikte bir konser verecek, Anadolu Ateşi de muhteşem bir gösteriyle geceye renk katacak.

Din, dil, ırk, cinsiyet ve mezhep farkı gözetmeksizin cami, kilise ve havrasıyla sakinlerinin huzur ve mutluluk içinde yaşamasını sağlayan Darülaceze’nin tarihi misyonunu tüm dünyaya yeniden anlatmak için değerli futbolcular ve sanatçılar bir araya geliyor.

Dünya Yıldızları: Aron Winter, Andreas Möller, Claudio Taffarel, Edgar Davids, Elvir Baliç, Gheorghe Hagi,  Jari Litmanen, Jay -Jay Okoucha, Patrick Kluivert, Pascal Nouma, Roberto Carlos, Ronald De Boer, Şota Arveladze, Thomas Hassler,  

Teknik Direktör: Gheorghe Hagi 

Türk Yıldızları: Abdullah Ercan, Ahmet Dursun, Bülent Korkmaz, Evren Turan, Hakan Ünsal, Hami Mandıralı, Ogün Temizkanoğlu, Oğuz Çetin, Oktay Derelioğlu, Rüştü Reçber, Tuncay Şanlı, Yusuf Şimşek

Teknik Direktör: Rıdvan Dilmen  

Hakem: Erman Toroğlu

Siyaset üstü bir medeniyet kurumu olan Darülaceze’nin bu muhteşem gecesinde tüm halkımızı bekliyoruz.

Darülaceze

1895 yılında Sultan II. Abdülhamit Han tarafından kurulmuş olan tarihi müessese, kurulduğu günden bugüne 30.000’i çocuk olmak üzere toplam 72.000 kişiye “Şefkat Yuvası” olmuştur. Halen 600’e yakın insanı kuruluş felsefesinden ödün vermeden barındıran; din, dil, ırk, cinsiyet ve mezhep farkı gözetmeksizin cami, kilise ve havrasıyla dünyada eşi benzeri olmayan bir hayır kurumudur.

Bu muhteşem medeniyet projesini insanlığa hediye eden Sultan Abdülhamid Han; siyasi dehası, teknolojiyi takip etme merakı, el sanatlarındaki becerisi ve birçok meziyetinin yanı sıra,  ülkesinin yoksulunu, yaşlısını, yolda kalmışını, garibini, gurebasını dert edinip, onların sokaklarda perişan bir halde başkasına muhtaç şekilde yaşamaması için bir devrim niteliği taşıyan Darülaceze'yi kendine ait özel eşyalarını ve altınlarını bağışlayarak kurulmasını sağlamış,o günden bu güne bağışçıların destekleri ile varlığını sürdürmüştür. 

Devletin güvencesinde, hizmetlerini devlete yük olmadan sürdüren Darülaceze  milletimizin asaletinin işareti olan merhametinin de canlı örneğini oluşturmaktadır. 

Her din ve dilden insana kapısını açarak sakinlerinin huzur ve mutluluk içinde yaşamalarına olanak sağlayan Darülaceze kurumu, özel ve tüzel kişilerin bilgi birikimine ve finansmanına açık şeffaf bir sosyal hizmet kurumudur.Bağışçıları, gönüllüleri, çalışanları ve sakinleri  ile büyük bir aile olan Darülaceze,darda ve sıkıntıda kalındığında sığınılacak bir kucak, sıcak bir yuvadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT