Alpay Erdem-Mesut Süre-Ege Kayacan

Alpay Erdem-Mesut Süre-Ege Kayacan

Tarihler: 25 Ocak 2017 Çarşamba ~ 25 Ocak 2017 Çarşamba 25 Ocak 2017 20:30

Yer: Beşiktaş Kültür Merkezi

Ücret: Tam Bilet: 45.00 TLÖğrenci Bileti: 35.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sinanpaşa Mah. Hasfırın Cad. No:75 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 236 18 18

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2017 ~ Oca 25, 2017
Son dönemin en başarılı komeyenlerinden Mesüt Süre, Alpay Erdem ve Ege Kayacan’ın tek kişilik gösterileriyle sahne alacağı benzersiz komedi gecesi, 25 Ocak’ta Beşiktaş Kültür Merkezi’nde!

"Üç komedyen tek gösteri!

Son dönemin en başarılı komedyenleri aynı sahnede...

Uykusuz dergisinden ve (ara ara) televizyonda görünmelerinden tanıdığımız yazar, karikatürist, oyuncu ve stand up’çı Alpay Erdem, bilhassa stand up gösterileriyle ülkede ayak basmadık yer bırakmadı. Yurt dışında da gösteriler gerçekleştirdi. Birbirinden komik hikayeleri ve sahnedeki neşesiyle sevilen bir komedyen olmayı başaran Alpay Erdem, sizlere yeni hikayeleriyle bol bol kahkaha vaat ediyor. 

Uzun yıllar Rock Fm’de, şimdilerde ise Kent Fm’de hafta içi her gün aralıksız sürdürdüğü radyo yayınları ile büyük beğeni toplayan Mesut Süre, tek kişilik gibi görünen gösterisinde seyirciyi kısa sürede oyunun içine çekerek aslında çok kişilik bir gösterinin kapılarını izleyiciye aralıyor. 7’den 70’e her kesime hitap eden gösteri yapısıyla Süre, modern zamanların Huysuz Virjin’i olarak anılıyor. 

"Olmakmış, olmamakmış... Mesele ettiğin şeye bak! Bütün mesele kıyıda köşede kalanlarda, gürültüde kaybolanlarda... Önemsiz gibi görünen, gözden kaçan ve büyük olayların yanında ayrıntı gibi duranlarda... “ diyen Ege Kayacan, radyo programcısı kimliğinden de beslenerek seyircisinin karşısına bu sefer bu özel gösteriyle çıkıyor."

- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT