Bülent Ceylan - Kebabbel.Net

Tarihler: 14 Aralık 2008 Pazar ~ 14 Aralık 2008 Pazar 14 Aralık Saat: 18.00

Yer: Kapalıçarşı, Nuruosmaniye Girişi

Adres: Kapalıçarşı, Nuruosmaniye Girişi, Cağaloğlu Cağaloğlu İstanbul

Telefon: 0212 352 28 43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2008 ~ Ara 14, 2008

Bülent Ceylan - ”KEBABBEL.NET!“
Kapalıçarşı`da Noel Kabaresi

“KEBABBEL NET“ – Ünlü Mannheim’lı kabareci Bülent Ceylan’ın yeni gösterisi. Bülent Ceylan Alman kabare ve komedi camiasında karakter dönüşümünde en yetenekli sanatçılar arasında yer alıyor. Saniyenin onda biri hızında bir rolden öbürüne geçerken, olağanüstü espri yoğunluğuyla dikkat çekiyor. Beyninden çok vücudundaki kaslarını sergileyen Hasan, safkan Harald, şark kurnazı köşe başı manavı Aslan veya kürk mantosuyla sonradan görme Annelise gibi karakterlerde izleyici kendini tanıdık birine rastlamış gibi, hatta o kişiyle evliymiş gibi hissedebiliyor.
32 yaşındaki yarı Türk yarı Alman sanatçı Bülent Ceylan hangi karakteri canlandırırsa canlandırsın, gösterisiyle komediden kabareye kadar varan bir yelpazede muhteşem bir güldürü sergiliyor.
Farklı tiplemeler, farklı kültürler, farklı olaylar, bunların kendileri ve diğerleriyle kahkahalar doğuran çelişkileri „KEBABBEL NET“! gösterisinde.

Destekleyenler: Goethe-Institut Istanbul, Hamburg Süd, BECK’s, Kühne + Nagel Nakliyat, Lufthansa, Mercedes-Benz, Osram, Siemens
Gösteri dili Almancadır.
Masa rezervasyonu ve bilet satışı: Goethe-Institut İstanbul: 3. Kat, Özlem Kaymak (Tel: 0212 249 20 09 dahili 11)
Lamia Congress & Event Management: Anja Carmanns (Tel: 0212 352 28 43)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT