Ennio Marchetto

Tarihler: 14 Nisan 2008 Pazartesi ~ 15 Nisan 2008 Salı 8-9-10-11-12-13-14-15 Nisan Saat 21:00

Yer: Beşiktaş Kültür Merkezi

Ücret: 50 YTL - 60 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve BKM Gişe

Adres: Has Fırın Caddesi No. 75 Beşiktaş - İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: (212) 327 24 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2008 ~ Nis 15, 2008
ENNIO GÜNEY AFRİKA’DAN İSTANBUL’A KONACAK!
Kağıttan kostümleriyle, dünyanın tüm ünlü isimlerini, müzikle renklenen bir showla sahneye taşıyon ENNIO MARCHETTO, İtalya’daki gösterilerini bitirip bu hafta Cape Town’a uçuyor. 5 Nisan’a kadar gösterisine Güney Afrika’da devam edecek olan ENNIO, 8-15 Nisan tarihleri arasında da BKM’de sahnede olacak.
İstanbul’da 8 gösteri yapacak olan ENNIO, Türkiye’deki gösterilerine 2 özel karakter ekledi: AJDA PEKKAN ve MÜSLÜM GÜRSES…
ENNIO, devam eden turnesi sırasında fırsat buldukça bu iki ismin kliplerini izleyip, İstanbul seyircisi için gösterisini yeniden şekillendiriyor.

İLHAM PERİSİ MARLIN MONREO OLARAK GELDİ
Venedik doğumlu sanatçı, çocukluğu boyunca Venedik Festivali’nin en renkli kostümlerinin sahibiydi. Kağıt ve plastik kullanarak hazırladığı Walt Disney karakterlerinin kostümleri sanat okulu eğitimi almasına neden oldu.

Babasının kahve dükkanında, kahve makinasını sökerken kurduğu bir hayal bu gösterinin temelini attı. Ennio’nun hayalinde, kağıttan bir Marilyn Monroe gökyüzünden iniyordu. İncelediği filmlerin de yardımıyla “kağıttan Marilyn’i yarattı. Sonra o kostüme eklemeler yaparak, başka tiplemelere geçti. Ennio Marchetto, gün geçtikçe artan repetuarıyla Teatro Dell’Arte’ta çalışmaya başladı. Sanatçı katıldığı çeşitli festivallerden sonra, 100 karakterlik repertuarıyla dünyayı gezmeye başladı.

Ennio, Avustralya’dan Güney Afrika’ya; Fransa’dan Singapur’a; Amerika’dan İskandinavya’ya 70 ülkede gösteri yaptı. Sanatçı Mona Lisa, Marilyn Monroe, Elvis Presley, Britney Spears, Celine Dion, Madonna, Stevie Wonder, Bob Marley gibi dünyaca ünlü tiplemeleriyle 8 – 15 Nisan tarihlerinde İstanbul’da olacak, BKM’de izleyiciyle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT