İlk Buluşmalar - Albert Yalman Stand-Up Show

Tarihler: 04 Ocak 2011 Salı ~ 04 Ocak 2011 Salı 4 Ocak 2011 Saat: 20.00

Yer: Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 30,00 TL, Öğr.: 20,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi

Adres: Zeytinoğlu Cad. No:8 Akatlar Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 93 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2011 ~ Oca 4, 2011

2011`in ilk Stand Up Comedy Gösterisi

İlki Kasım ayında gösterime sunulan ve beğeni üzerine "%60 yeniliklerle" tekrar gösterime çıkan “İlk Buluşmalar” - Albert Yalman Stand Up Comedy Show, 4 Ocak 2011 Salı günü saat 20:00’de Akatlar Kültür Merkezi Etiler’de tiyatro sevenlerin huzuruna tekrar çıkıyor.

Çünkü “İlk Buluşmalar” – Albert Yalman Stand Up Comedy Show, siz değerli tiyatro sevenlerin huzuruna çıkıyor.

İki insanın birbirleri ile “ilk buluşma”ya çıkmadan önce, işin özü hakkında bilmesi gereken pratik bilgilerin mizah yolu ile anlatılmış olan bir öyküsü STAND UP COMEDY SHOW olarak izleyicilere sunuluyor.

Bu tek kişilik oyunda bazı duygusal ve ciddi anlatımlar da gözlenmekte yani kah gülecek, kah düşünecek, kah bir şeyler öğreneceksiniz.

Yazar- oyuncu Albert Yalman, tek kişilik oyununu tek cümle ile “İlk Buluşma” denilen ve insanların olası hayat arkadaşlarını ilk tanışma buluşmasında teste tabi tuttukları KOMIK bir romantizm hikayesi.” olarak ifade etmekte.

Oyun içerisinde, özellikle ilk defa bir “İlk Buluşma”ya gidecek kişiler için mükemmel bir rehber sunuluyor. Hoşlandığınız kişi ile nasıl tanışmalı, ona nasıl çıkma teklifi yapılmalı, restoran ve tiyatroda neler yapmalı, ilk öpücük nasıl olmalı? Ve komik “Ilk Buluşma” hikayeleri ile mizahi bir tutum baştan sona izleyicileri kahkahalara boğuyor.

Bu ikinci gösteride yapılan yenilikler çercevesinde, "Albert Yalman The Rock Band" ile Canlı Pop-Rock-Alternative sahne performansı dinleyicilerinin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT