Metin Zakoğlu Söylüyor

Tarihler: 01 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 08 Ağustos 2011 Pazartesi 1-8 Ağustos Saat: 21:15

Yer: Metin Zakoğlu Cafe Theatre

Ücret: Yemekli 45.00 TL, Tam 28.50 TL, Öğrenci 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Bağdat Cad. Suadiye Çatalçeşme Mevkii 476/B Suadiye Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 33 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2011 ~ Ağu 8, 2011
Solist: Metin Zakoğlu
Piyano: Şükrü Toprak

Alışılmışın dışında yarattığı mekanlarla ulusumuzun tiyatro izleme zevkini artıran Metin Zakoğlu’ndan şimdi de dünyadaki örnekleri ile yarışacak kalitede yeni bir mekan daha.

Metin Zakoğlu Cafe Theatre… Cafe Theatre denilince, yemek yenilip, içeceklerinizi içerek oyunlar, gösteriler, stand - up’lar izleyebileceğiniz bir mekan gelir akla. Gösteri tarzı olarak da izleyicilerin de oyuncu olabildiği, kendilerini bir anda sahnede bulabildikleri interaktif gösteriler ve eleştirinin dozunun yüksek olduğu suya sabuna dokunan doğaçlamalar bu gösterilerin en renkli anlarını oluşturur.

Metin Zakoğlu tiyatroda mekan deneyleri başlığı altında bugüne kadar Evde Tiyatro -Hastahanede Tiyatro ve Engellilerin Evinde Tiyatro gibi avangart çalışmaları ile bir çok ödülün sahibi olmuş ve yarattığı kavramlar bir çok sanatçıya örnek olarak sanatın yücelmesine yardımcı olmuştur.

Önemli Not: Metin Zakoğlu Cafe Theatre; sabah 09.00 da kahvaltı ile güne başlayan, öğle yemeği akşam yemeği ile keyfinize keyif katan bir mekan olarak Bağdat Caddesi Suadiye / Çatalçeşme Mevkiinde bulunur.

Promosyon: Gün içinde 25 Tl ve üzeri harcama yapan konuklarımız için istediğiniz güne bilet bedelimiz sadece 15 TL`dir.

Metin Zakoğlu’ndan sizler için şarkılı-çalgılı eğlenceli bir gece...

90 dakika boyunca şarkılar söyleyip kahkahalar atacağınız bu geceyi uzun süre hafızanızdan çıkaramayacaksınız. Zakoğlu’nu bilenler için fazla birşey anlatmaya gerek yok, bilmeyenler içinse şimdi tanışma zamanı...
Kaçırmayın!

Önemli Not: Tiyatromuz gerçek bir evin büyük bir salonuna kurulan samimi bir mekandır.

İzleyiciler rahat koltuklarda masalarda diledikleri takdirde minderler üzerinde oturarak oyunlarımızı izlerler. Tiyatromuzda dileyen seyircilerimiz için aperatif yiyecekler, alkollü alkolsüz içecekler bulunur. Seyirci sayımız sadece 30 kişi ile sınırlıdır. Rezervasyon yaptırmanız yer bulmanızı kolaylaştırır. Tiyatromuz hafta içi gündüzleri de kafe olarak hizmet vermektedir.

Şayet isterseniz getirdiğiniz ya da bizim arşivimizden seçeceğiniz filmleri ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT