Yoksa Oyuna mı Geldik

Tarihler: 10 Eylül 2017 Pazar ~ 26 Eylül 2017 Salı 10 Eylül 18:00 - 26 Eylül 21:00

Yer: Evde Tiyatro / 1 Ev 7 Gün 7 Oyun

Ücret: - Limitsiz İkram: 112.00 TL - Tam: 56.00 TL Öğrenci: 46.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Göztepe mahallesi Taşmektep sok Nur Apartmanı 21/6 Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2017 ~ Eyl 26, 2017
Metin Zakoğlu'nun yeni oyunu "Yoksa Oyuna mı Geldik" izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bir evin içine alınan 20 izleyici başlarına geleceklerden habersiz sadece oyun seyretmek için geldikleri bu mekanda oyunun başlamasını beklemektedirler.

Fakat kendilerini bekleyen sürprizden habersiz rahat koltuklarında oyunun başlamasını bekleyen insanlar az sonra tuhaf bir durumla karşı karşıya geleceklerini hissetmeye başlarlar.

Oyun izlemeye geldikleri bu mekanda oyunun birdenbire kendileri olan seyirciler, oyun bitiminde yoksa oyuna mı geldik sorusu ile baş başa kalacaklar ve interektif komedinin en doğru adresinde eğlencenin doruğuna vararak odamızdan ayrılacaklardır.

Sadece 20 şanslı izleyicinin yer bulabildiği Metin Zakoğlu Ev Tiyatrosu’nda yerlerimizin sınırlı olduğunu hatırlatır, elinizde bir kadeh şarabınız, çayınız, kahveniz ile bir apartmanın bahçe katındakii gerçek bir dairenin salonunda rahat koltuklarda ve masalarda oturabileceğiniz yerlerinizi şimdiden ayırtmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz.
10 yılda on binlerce kişinin izlediği dünyanın ilk ev tiyatrosu sizleri bekliyor, bir apartmanın dairesinde oyun izlemek "bende gittim gördüm" diyebilmek bir ayrıcalıktır...Bu ayrıcalığa sahip olun. Kaçırmayın...
Oyuna gelince; Oyunumuzda kendi kaderleri üzerine bir karar vermek isteyen çiftimiz bu kararı birlikte veremeyince kendilerine yol gösterecek 20 kişiyi evlerine davet etmek isterler, bunun için de kendilerini hiç tanımayan 20 seyirci bulmak için yola çıkan kadınımız eşinden habersiz evinin bir odasını gizlice tiyatro salonuna dönüştürüp üstelik bir de "Biletix"ten satışa açar. 
Kendilerini izlemeye gelen insanlar da bundan habersiz biletlerini alıp oyuna gelip yerlerini alırlar ve oyun başlar. Oyun boyunca kim oyuncu kim seyirci gibi sorularla baş başa kalan izleyenler oyun bitiminde "yoksa oyuna mı geldik" diyerek belki de kendi ilişkileri üzerine kafalarındaki soruları da cevaplamış olarak odadan ayrılırlar...

Yazan-Yöneten: Metin Zakoğlu
Dekor-Kostüm: Tuğba Zakoğlu
Işık-Efekt: Bekir Erdem Öz
Oyuncular: Metin Zakoğlu ve Nedim Suri 
Süre: 90 dakika (Süre oyunun yapısından ötürü seyirci katılımına göre değişebilir)
Türü: İnteraktif Komedi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT