21. Yüzyılın Rus Yıldızı - Vyacheslav Gryaznov

Tarihler: 18 Temmuz 2015 Cumartesi ~ 18 Temmuz 2015 Cumartesi 21:00

Yer: Antik Taş Ocağı

Ücret: 1. Kategori - Tam 35.00 TL, Öğrenci 17.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fahrettin Altay Sk. Koyunbaba Gümüşlük Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2015 ~ Tem 18, 2015

Rus piyanist Vyacheslav Gryaznov, 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında 18 Temmuz'da Antik Taş Ocağı'nda sahne alıyor.

"21. Yüzyılın Rus Yıldızı"
Vyacheslav Gryaznov – Piyano (Rusya)

Vyacheslav Gryaznov, Rusya'nın ilk Cumhurbaşkanlık Ödülü ve Moskova, İtalya, Ukrayna, Danimarka ve Japonya'da düzenlenen uluslararası yarışmalarda altı birincilik ve büyük ödüller içeren sayısız ödüle layık görüldü.

Gryaznov, solist olarak ve senfoni orkestralarıyla Avrupa, Gürcistan, Ermenistan, Afrika ve Baltık ülkeleri, Japonya ve Rusya'nın her yerinde sıklıkla sahneye çıkıyor. Resital ve senfoni orkestralarıyla ile yaptığı programların birçoğu kayda alındı ve Rusya'da "Orpheus" radyoda sık sık dinlenebilmektedir. Gryaznov, Moskova Filarmoni Topluluğu'nun "21. Yüzyılın Yıldızları" adlı başarılı projesinin bir üyesidir. Oda müziği, Vyacheslav'ın müzik hayatında önemli bir yer teşkil ediyor. Aleksander Ghindin, Nikita Mndoyants, Nikita Borisoglebsky, Sergei Antonov, Stéphane Tétreault, Ébène Quartet, Zemlinsky Quartet, Moskova Devlet Oda Korosu sahneyi paylaştığı müzisyenler ve gruplardan birkaçıdır.

Müzisyenin çok geniş olan repertuvarı D. Scarlatti'nin sonatlarından, N. Kapustin ve A. Tchaikovsky'nin eserlerine kadar değişmektedir. Repertuvar, Rachmaninov ve Liszt'in eserlerinden birçoğunu kapsadığı gibi D. Shostakovich'in çok nadir çalınan ve piyanonun incisi denebilecek nitelikteki Aforizmalar'ını hatta J.S. Bach'ın "Art of the Fugue" ya da Chopin'in "24 prelüd ve 24 Etüt" gibi büyük eserleri de kapsamaktadır. Vyacheslav Gryaznov konser uyarlamalarıyla şimdiden çağdaş genç uyarlamacıların en yeteneklilerinden biri olarak gösterilmektedir. Georg Gershwin'in "Porgy and Bess" operasının temaları üzerine bestelediği "In Black" rapsodisi en önemli uyarlama eserlerinin arasında öne çıkıyor.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır.
- PDF bilet uygulaması vardır. Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız.
- Öğrenci indiriminden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir öğrenci kimliği ibraz etmesi zorunludur.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimleri yalnızca perakende satış noktalarından indirim ile ilgili kartın ibraz edilmesi halinde uygulanacaktır.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimlerinden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde yararlandığı indirime ilişkin kart ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT