Akdeniz Rüzgarları - Gilles Apap & Miroslav Dacic

Tarihler: 29 Temmuz 2015 Çarşamba ~ 29 Temmuz 2015 Çarşamba 21:00

Yer: Antik Taş Ocağı

Ücret: 1. Kategori - Tam 35.00 TL, Öğrenci 17.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fahrettin Altay Sk. Koyunbaba Gümüşlük Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2015 ~ Tem 29, 2015

Kemancı Gilles Apap ve piyanist Miroslav Dacic, Akdeniz Rüzgarları konseptiyle 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında 29 Temmuz'da Antik Taş Ocağı'nda sahne alıyorlar.

Gilles Apap

Yehudi Menuhin’in “21. yüzyılın gerçek kemancısı” olarak tanıttığı Fransız uyruklu kemancı, dünyanın her yerinde sadece standart klasik müzik repertuvarının virtüoz yorumlarıyla değil aynı zamanda duygusal ve rahat çalışıyla insanları müziğin keyfine katılmaya davet eder – Bach, Mozart ve Ravel olsun ya da dünyanın herhangi bir yerinin geleneksel müziği olsun, hiç fark etmez.

Apap, New York Carnegie Hall’dan Paris’in Salle Pleyel’ine veya Berlin Filarmoni Salonuna kadar dünyanın en bilinen salonlarındaki konserlere solist olarak davet edilmektedir. Sanatçı, bir solist ve oda müzisyeni olarak müziğe yaklaşımı, müziği aktarma ve paylaşımındaki özgün anlayışı sayesinde uluslararası oda orkestralarının müzik yönetmeni olarak giderek daha çok rağbet görmeye başlamıştır. Sahne sanatçılığının yanısıra Uluslararası Menuhin Vakfı'nın sıklıkla misafiri olan Apap, dünyanın her yerinde festival ve akademilerde masterclass ve çalıştaylara katılmaktadır.

Miroslav Dacic
Müzik geleneğine sahip bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Misha Dacic, 10 yaşından beri seyirci önünde performanslar sergilemekte. 2003 yılında Miami Piano Festivalindeki ilk konserinden sonra Dacic, ABD’nin her yerinde seyirciyi fetheden, rağbetle aranan bir solist oldu. Orta ve Güney Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Japonya’da resitallerde yer alan Dacic, misafir solist olarak da sahne almakta. 2009 yılında Ida Haendel ile Japonya’da turneye çıktıklarından beri iki müzisiyen dünyanın her yerinde konserler vermekte. Franz Liszt’in 2011’deki 200’üncü doğum yılı nedeniyle Piano Classics’te Dacic’in bir de Liszt Albümü yayınlanmıştır. Misha Dacic, 2013’ten beri Türkiye’de Mersin Üniversitesinde ve Sırbistan’ın Niş kentindeki Güzel Sanatlar Üniversitesinde dersler vermektedir.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır.
- PDF bilet uygulaması vardır. Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız.
- Öğrenci indiriminden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir öğrenci kimliği ibraz etmesi zorunludur.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimleri yalnızca perakende satış noktalarından indirim ile ilgili kartın ibraz edilmesi halinde uygulanacaktır.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimlerinden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde yararlandığı indirime ilişkin kart ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT