Anika Vavic ile Klasikten Moderne - Anika Vavic

Tarihler: 31 Temmuz 2015 Cuma ~ 31 Temmuz 2015 Cuma 21:00

Yer: Antik Taş Ocağı

Ücret: 1. Kategori - Tam 35.00 TL, Öğrenci 17.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fahrettin Altay Sk. Koyunbaba Gümüşlük Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2015 ~ Tem 31, 2015

Avusturyalı piyanist Anika Vavic, "Klasikten Moderne" konseptiyle 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında 31 Temmuz'da Antik Taş Ocağı'nda seyirci karşısında...

Büyüdüğü Belgrad şehrinde sekiz yaşında seyirci önünde sergilediği ilk performansından itibaren Anika Vavic'in yıldızı solo resital, piyano konserleri, radyo ve TV programlarının yanı sıra çeşitli oda müziği topluluklarıyla da parlamaya devam ediyor. Anika Vavic, Mariinsky Orkestra, Münih Filarmoni veya Belgrad ve Leipzig’in Radyo Senfoni Orkestralarıyla konser verirken, Valery Gergiev, Paavo Järvi, Stefan Blunier, Andrés Orozco-Estrada ve Jorma Panula gibi orkestra şefleriyle de çalıştı. Sanatçı, Petersburg’un “Beyaz Geceler” Festivali, Finlandiya’da Valery Gergiev’in Mikkeli Festivali, Ruhr Piyano Festivali, Schubertiade Schwarzenberg, Grafenegg Festivali, Heidelberg İlkbaharı, Styriarte Graz, Klangbogen Viyana, İstanbul Müzik Festivali ve Sommets Musicaux de Gstaad gibi festivallerde performanslar sergiledi.

Anika Vavic, Viyana’daki Musikverein ve Konzerthaus’da düzenli olarak izleyici karşısına çıktı. Sanatçı, turnelerinde Washington’daki Kennedy Center, Moskova Tchaikovsky Konservatuvarı, Hamburg’da Laeiszhalle, Lüksemburg’da Filarmoni, Barselona’da Palau de la Música gibi salonlarda ve ayrıca İtalya, İrlanda, Finlandiya, Japonya, Çin, Güney Amerika, Almanya, İsviçre ve tabii ki Avusturya’da konserler verdi. Vavic’in oda müziği partnerleri arasında, Gautier Capuçon, Renaud Capuçon, Daniel Hope, Rainer Honeck, Patricia Kopatchinskaja, Daniel Müller-Schott, Caroline Widmann, Claudius Popp, Matthias Schorn ve Aquilon Beşlisi gibi isimler bulunuyor.

“Büyük bir yetenek, üstün bir teknik ve zeki ve çoşkulu bir çalma biçimi.” (Zubin Mehta)

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır.
- PDF bilet uygulaması vardır. Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız.
- Öğrenci indiriminden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir öğrenci kimliği ibraz etmesi zorunludur.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimleri yalnızca perakende satış noktalarından indirim ile ilgili kartın ibraz edilmesi halinde uygulanacaktır.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimlerinden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde yararlandığı indirime ilişkin kart ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT