Electronica Festival + Plaj

Tarihler: 29 Temmuz 2014 Salı ~ 29 Temmuz 2014 Salı 12:00

Yer: Propaganda Beach Club

Ücret: 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Piyade Kumluğu Liman Mevkii, Alaçatı Çeşme İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2014 ~ Tem 29, 2014

FG 93.7 tarafından 2004 yılından bu yana düzenlenen, Türkiye'nin ilk elektronik müzik festivali olan Electronica Festival, 29 Temmuz'da İstanbul dışında ilk kez Propaganda Beach Çeşme'de gerçekleştiriliyor.

Sanatçılar:
Adam Port, Adana Twins, Catz'n Dogz, Fur Coat, Kadebostan, Noze, Feathered Sun (Acid Pauli, Jo.Ke, Raz Ohara, Chris Schwarzwalder), Low Earth, Ömür - Altan, Batur, Discolog, Gökberk, Koray T.

Türkiye'de elektronik müziğin sevilmesinde ve tanınmasında büyük rol oynayan Electronica Festival, müzikseverleri elektronik müziğin son yıllardaki en iyi temsilcileri ve yükselen yıldızları ile buluşturma misyonunu bu sefer Çeşme / Alaçatı'da bulunan Propaganda Beach'te sürdürüyor.

Electronica Festival Çeşme, bayram tatilinin ikinci günü öğlen saatlerinden başlayarak sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek. Muhteşem plaj festivali deneyimini Keinemusik'in amiral gemisi  Adam Port, Deep House müziğin son yıllardaki en büyük yıldızları Hamburglu ikili Adana Twins, deep techno ve tech-house ustaları Catz'n Dogz, üstüste yayınladıkları hit parçalarla 2014 yılında muhteşem bir çıkış yakalayan Fur Coat, elektronik müziğin ikonik ve gizemli kahramanı Kadebostan, Balkan ezgilerini house müziğe katarak benzersiz bir eğlence sunan Noze ve Acid Pauli, Jo.Ke, Raz Ohara, Chris Schwarzwalder'dan oluşarak dünya gezegeninde duyulabilecek en modern müziği temsil eden Feathered Sun'ın eşliğinde sunuyor. Festivalde ayrıca FG 93.7 ekibinden Low Earth, Ömür - Altan, Batur, Discolog, Gökberk ve Koray T sahne alıyor.

Ege'nin güneşi içinizi ısıtırken, Alaçatı'nın hiç durmayan rüzgarı ve muhteşem denizi ihtiyacınız olduğu serinliği sunmak için bekliyor olacak. Gündüz saatlerinde Propaganda Beach'in palmiyeleri gölgesinde, gece ise medeniyetten uzak bir koyda ışıl ışıl parlayan yıldızlar altında dans ederken uluslararası elektronik müzik sahnesinin öne çıkan isimleri ve Türkiye'nin en saygın elektronik müzik sanatçıları dans etmek için ihtiyacınız olan enerjiyi 20 saat boyunca aralıksız müzik çalarak sağlayacak.

- Sadece warm-up party ve sadece festival biletleri etkinlik günleri Propaganda Beach kapısında satılacaktır. Bu biletler saat 18:00'den itibaren geçerli olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT