Gizli Özne

Tarihler: 17 Temmuz 2014 Perşembe ~ 17 Temmuz 2014 Perşembe 22:00

Yer: Aliağa Açıkhava Tiyatrosu

Ücret: 6.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Aliağa Şehir Merkezi. Sahil Bulvarı. Zeytin Park içi. Aliağa İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2014 ~ Tem 17, 2014

Bol kahkahalarla seyredeceğiniz Gizli Özne, Aliağa'da Ramazan etkinlikleri kapsamında 17 Temmuz'da Aliağa Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneleniyor.

Oyuncular: Arda Esen, Bora Sivri, Hakan Eratik, Sedat Bilenler, Yeşim Salkım

Tek tutkusu resim olan ama yaptığı resimleri kendinden başka kimseye beğendiremeyen Eray ile bir şirkette muhasebecilik yapan, hayatını mesai saatlerine göre yaşayan Yasin’in hikayesidir Gizli Özne...

İki farklı karakterde, iki zıt insan, aynı hayatı bir apartmanın zemin katında paylaşırlar ve bir gün hayatlarına bir kadın girer. Bir ilişkinin ayrılık melankolisini yaşayan Ceren, bir cafede Yasin ile tanışır ve Eray’ı tanır. Ceren’in içindeki gelgitler Eray ve Yasin'in zıtlığından daha derin ve sürprizlerle doludur. Üstelik bu hikayede sadece gelgitler değil, gelince gitmek bilmeyen ev sahipleri, onların Almanya’da her ay gelme ihtimalleri olan oğulları, kiracının çilesi, ev sahibinin derdi, kısacası kafamızı pencereden dışarıya çıkardığımızda görebileceğimiz bir hayatın realitesi bulunmaktadır. 

Tiyatro Esen’in oyunu Gizli Özne’de; yol manzaralı, demir parmaklıklı bir konutun içinde, zamanı nakite çevirmeye çalışan muhasebeci Yasin ile kendine bolca vakit ayıran ressam Eray’ın çatışmalarını izlerken kendi yaşam seçimlerimizi neşeli bir üslupla sorgulayacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT