İngiltere'nin En Sevilen Piyanisti - Martin Roscoe

Tarihler: 26 Temmuz 2015 Pazar ~ 26 Temmuz 2015 Pazar 21:00

Yer: Antik Taş Ocağı, Muğla

Ücret: 1. Kategori - Tam 35.00 TL, Öğrenci 17.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 26, 2015 ~ Tem 26, 2015

İngiltere'nin en sevilen piyanisti Martin Roscoe, 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında 26 Temmuz'da Antik Taş Ocağı'nda sahne alıyor.

40 yılı aşkın olağanüstü bir kariyere sahip olan Martin Roscoe’nin, Birleşik Krallık’ın en sevilen piyanistlerinden biri olduğu tartışma götürmez bir gerçektir. Roscoe, piyanodaki çok yönlülüğüyle ünlenmiş bir piyanist olup konçerto, resital ya da oda müziği icraatlarında da aynı derecede kendinden emin performanslar sergiler.

Yüzü aşkın konçerto icraatının repertuvarına sahip olan Roscoe, özellikle BBC Philharmonic, Galler BBC National, İskoçya BBC Symphony, Hallé, Manchester Camerata, Northern Chamber ve 90’dan fazla konser verdiği Royal Liverpool Philharmonic Orkestrası gibi Birleşik Krallık’ta klasik müziğe yön veren orkestraların çoğuyla sıklıkla çalıyor. Sanatçı, Sir Simon Rattle, Sir Mark Elder ve Christoph von Dohnányi ile birlikte verdiği konserlerin yanı sıra daha birçok ünlü orkestra şefiyle sahne aldı.  

Roscoe, BBC Radyo3’te yedi BBC Prom konserlerini içeren 500 yayınla en sık çalınan piyanistlerden biri oldu. Eğitim, Roscoe’nin hayatında her zaman önemli bir yer teşkil eder; yetiştirdiği genç yeteneklerin gelişimleri ise kendi tekniğini sürekli yeniden araştırma ve değerlendirmesine zemin hazırlar. Şu sıralarda Londra’da Guildhall School of Music’te piyano profesörü olan sanatçı aynı kurum tarafından kısa bir süre önce yeni bir bursla ödüllendirildi.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır.
- PDF bilet uygulaması vardır. Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız.
- Öğrenci indiriminden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir öğrenci kimliği ibraz etmesi zorunludur.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimleri yalnızca perakende satış noktalarından indirim ile ilgili kartın ibraz edilmesi halinde uygulanacaktır.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimlerinden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde yararlandığı indirime ilişkin kart ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT