Nirvana ve Pink Floyd'dan Virtüöz Piyano için Seçmeler - Ayşedeniz Gökçin

Tarihler: 08 Ağustos 2015 Cumartesi ~ 08 Ağustos 2015 Cumartesi 21:00

Yer: Antik Taş Ocağı

Ücret: 1. Kategori - Tam 35.00 TL, Öğrenci 17.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fahrettin Altay Sk. Koyunbaba Gümüşlük Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2015 ~ Ağu 8, 2015

Piyanist Ayşedeniz Gökçin, 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında "Nirvana ve Pink Floyd'dan Virtüöz Piyano için Seçmeler" konseriyle 8 Ağustos'ta Antik Taş Ocağı'nda sahne alıyor.

Eastman School of Music’te lisansını, Royal Academy of Music’te ise yüksek lisansını yeni tamamlamış olan Ayşedeniz Gökçin, ilk konçerto icrasını 9 yaşında Gordion Oda Orkestrası eşliğinde J.S Bach’ın 5. Klavye Konçertosu ile yaptı. O zamandan beri dünya üzerinde birçok orkestraya solist oldu, solo resitaller verdi, üstünde çalıştığı projelerin kayıtlarını yaptı ve çeşitli sivil toplum örgütlerine yardım amaçlı konserler verdi. Yurt dışı konserleri içinde Moskova’da Kremlin Sarayı ve Christ The Saviour Katedrali; Verbier’de L’Eglise; Londra’da Duke’s Hall, Steinway Hall ve Kings Place; Kiev’de Açık Hava Tiyatrosu ve Lysenko Hall; Fort Worth’da PepsiCo Hall; Rochester’da Kilbourn Hall; Aspen’de Harris Hall; Santa Barbara’da Lehmann Hall ve Kuzey Kıbrıs’ta Bellapais Antik Manastırı'nda çaldı. Yurti çinde İstanbul ve Ankara Müzik Festivalleri de olmak üzere önemli sanat etkinliklerinde sahne aldı.

Ayşedeniz Gökçin, Classic FM, BBC News, CNN Türk, NTV, TRT, Voice of Russia, TV, International Piano Magazine, Andante, Opus, Prog Rock Magazini ve Vogue’da yer aldı. iTunes’da çıkan Pink Floyd aranjmanları ile büyük ilgi topladı, Pink Floyd’un kendi Facebook sayfasında iki kere yer aldı, albümdeki eserleri California “Wavelength” Festivali, Sofya “Piano Extravaganza” Festivali ve Chacabuco “El Cine Espanol”da çaldı. Şu anda bu program ile çeşitli ülkelerde konserler vermekte. Aynı zamanda da Classical Nirvana albümü üzerinde çalışıyor.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır.
- PDF bilet uygulaması vardır. Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız.
- Öğrenci indiriminden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir öğrenci kimliği ibraz etmesi zorunludur.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimleri yalnızca perakende satış noktalarından indirim ile ilgili kartın ibraz edilmesi halinde uygulanacaktır.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimlerinden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde yararlandığı indirime ilişkin kart ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT