Pardon Bekar mısınız?

Tarihler: 09 Temmuz 2015 Perşembe ~ 09 Temmuz 2015 Perşembe 22:00

Yer: Aliağa Açıkhava Tiyatrosu

Ücret: 1. Kategori - 8.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Aliağa Şehir Merkezi. Sahil Bulvarı. Zeytin Park içi. Aliağa İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2015 ~ Tem 9, 2015

Bekarlara ve erkek öğrencilere karşı takıntılı olan ev sahibinin komik öyküsünü anlatan "Pardon Bekar mısınız?", "Aliağa'da Ramazan" etkinlikleri kapsamında 9 Temmuz'da Aliağa Açıkhava Tiyatrosu'nda seyirci ile buluşuyor.

Oyuncu Ahmet Çevik, 2014 yılında kendi adını taşıyan tiyatrosunda sahneleyeceği “Pardon Bekar mısınız?” adlı oyunun hazırlıklarına başladı.

Huysuz ve tutucu bir adamın evini kiralamak zorunda kalan Damla ve Burcu adlı 2 öğrenciyle çatkapı gelen davetsiz arkadaşları, Burcu’nun aykırı ailesi, ev sahipleri ve tuhaf oğlu arasındaki köşe kapmacayı anlatan oyun 2 perdeden oluşuyor.

Bekarlara ve erkek öğrencilere karşı takıntılı olan ev sahibinin yeni kurbanları Damla ve Burcu olmuştur. Ev sahibi olmanın verdiği yetkilere dayanarak oluşturduğu yasalarıyla ve kendince yeniden yorumladığı “namus” kavramına olan derinden bağlılığıyla hayatı kiracılarına zehir eder. Ama kendisi için hazırlanmış ilahi tokattan habersizdir…

Kiracı – ev sahibi ilişkisini alışılagelmedik bir üslupla anlatan Pardon Bekar mısınız'ı Mustafa Arıkoğlu yazdı. Oyunu, ödüllü yönetmen Apo Kaya yönetirken; müziklerini Aras Deniz Sipahi, koreografilerini ise Pınar Ataer yaptı.

Ahmet Çevik yeni projesini, yıllarca aynı sahneyi ve kamera önünü paylaştığı merhum sanatçı arkadaşları Fatma Murat, Yusuf Elver, Mehmet Güney ve Tekin Siper’in anısına sahnelemek istediğini ifade ediyor.

Ahmet Çevik Tiyatrosu, Yılın komedisi olmaya aday olan “Pardon Bekar mısınız?” tüm yurt genelinde ve Avrupa’da bir turneler planlıyor.

Yazan: Mustafa Arıkoğlu
Yöneten: Apo Kaya
Müzik: Aras DenizSipahi
Koreografi:: Pınar Ataer
Oyuncular: Sinan Bengier, Meral Küçükerol, Ahmet Çevik, Dost Elver, Tuğba Özay, Aslı Omag, Ender Gülçiçek, Hakan Kutlay Kutlu, Şehmus Akbulut, Yağız Şanal

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT