Sense Festival - Touch

Tarihler: 22 Ağustos 2015 Cumartesi ~ 22 Ağustos 2015 Cumartesi 16:00

Yer: Fly-Inn Beach

Ücret: 2.Avantajlı dönem Ayakta - 89.00 TL-Tükendi Ayakta - 101.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2015 ~ Ağu 22, 2015

22 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan "Sense Festival - Touch", kaliteli elektronik müziğin yerli ve yabancı temsilcilerinin performanslarıyla Çeşme'nin en popüler mekanlarından Fly-Inn Beach'te müzikseverlere hem tatil hem de festival keyfi yaşatacak.

Kaliteli elektronik müzikseverlerin yeni festivali...

Farklı disiplinlerden aldığı ilhamla müziği ve sanatı hislere hitap edecek şekilde deneyime dönüştürmeyi amaçlayan yeni nesil bir festival doğuyor. Antre Organization & Concierge tarafından gerçekleştirilecek Sense Festival, yenilik arayanlara, keşfetmeye, yaratmaya ve ilham almaya meraklı olanlara merkezinde müzik odaklı bir anlayışla bugünün ve geleceğin trend'lerini sunacak. 

Gündüzü Geceye, Geceyi Sabaha Bağlayan Kesintisiz Müzik
"Sense Festival - Touch", 22 Ağustos tarihinde Fly-Inn Beach'te gerçekleşecek. Organizasyon, müzikseverlerin tatil keyifleri ile birleştirecekleri güne yayılan programın ardından kesintisiz bir şekilde gün doğumu sahnesi ile birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. 

Sense Festival'ın ikinci ayağı olan 22 Ağustos'ta, Massive Attack, Pet Shop Boys gibi isimlere yaptığı remix'ler ve saymakla bitmeyecek plak şirketinden çıkarttığı parçalarla elektronik müzik dünyasında bir idol olarak görülen Gui Boratto, son dönemin el üstünde tutulan isimlerinden Christian Löffler, "Wish" ve "Diggin' On You" şarkıları ile listeleri sallayan Elekfantz, genç İtalyan duo Speaking Minds ile müzikseverlere çok sayıda yerli ve yabancı müzisyenlerin katılımıyla kesintisiz performans deneyimi yaşatacak. 

Yeni isimler için takipte kalın!

Yeni Neslin Gelenekselleşecek Buluşması
Sense Festival, ilham aldığı tüm alanlardan farklılıkları bir araya getirerek yaratan ve üreten yeni neslin geleneksel buluşması olma yolunda ilerleyecek. Festival süresinde konuşmalar, workshop'lar, tadımlar ve sanat çevrelerinden öne çıkan genç isimlerin çalışmaları, dijital sanat üzerine interaktif canlı performanslarla tüm duyularınız beslenecek.
Farklı noktalara taşınarak yaşamaya devam edecek bu deneyimin ilk senesinde ilhamın bir parçası olun. 

Gui Boratto (Kompakt/BR)
Brezilya doğumlu mimar, müzisyen, besteci ve prodüktör Gui Boratto saymakla bitmeyecek plak şirketinden çıkardığı parçaların yanı sıra, global üne sahip Kompakt Records etiketiyle çıkardığı albümler, Gui Boratto'nun elektronik müzik dünyasında bir idol haline gelmesini sağladı. Massive Attack, Pet Shop Boys gibi isimlere yaptığı remix'ler, aradan yıllar geçmesine rağmen hala her müzikseverin zaman zaman açıp dinlediği klasik parçalar haline geldi.

Christian Löffler (Ki Records - Cologne)
14 yaşından bu yana müzik ile iç içe büyüyen Christian Löffler, aynı zamanda görsel sanatlarla ilgilenmesine bağlı olarak "ruhunu" müzikle bağdaştıran ender isimlerden biri haline geldi. Kendine özgü sound'u, melankolik ve öforik sesleri birleştirmesiyle elektronik müzik piyasasında herkes tarafından saygı gören, hissettiği duyguları müziğe dökebilen nadir isimlerden biri oldu. En son çıkardığı EP’si "York" ile birçok saygın müzisyenden destek gördü ve son zamanlarda el üstünde tutulan bir isim olmayı başardı.

Elekfantz (D.O.C Records)
2012 yılının yazında kurulan ikili, "Wish" isimli bir single çıkartarak Gui Boratto'nun ilgisini çekmeyi başardı. Kısa süre içinde Gui Boratto ile çalışma şansını yakaladılar ve ortak olarak kurdukları "D.O.C" adlı plak şirketi ile parça çıkarmaya başladılar. Kompakt Records etiketli parçaları "Diggin' On You" ile çok beğenilen ikili, aynı zamanda Rio müzik konferansı jürisi tarafından "En İyi Parça" ve "En İyi Canlı Performans" ödüllerini almaya layık görüldü.

Speaking Minds (Aeon/Cityfox - IT)
Speaking Minds, 2012 yılında Simone Sinatti ve Marco Paladin'in müzikal birlikteliği ile başlamış olan bir projedir. İki farklı müzikal geçmişe sahip olan arkadaşlar (piyano-konservatuvar ve DJ-prodüksiyon), tezat yaratan yönlerini daha büyük müzikal bir amaca hizmet ettirmeyi başardı ve fikirlerini müziklerine yansıtabildiler. Deep-techno-electronic ve downtempo tarzlarındaki eserlerini birçok ünlü sanatçı destekledi ve birçok müzik ajansından yayımlayarak kısa sürede bir üne kavuştular.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. 
- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 
- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir. 
- Etkinlik alanında oturma düzeni yoktur.
- 18 Yaş sınırı vardır.

Kurallar

- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir. 
- Etkinlik alanında yiyecek ve içecek satışı mevcut olacaktır. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek kesinlikle yasaktır. 
- Tüm katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve istendiğinde ibraz etmeleri gerekmektedir.
- Biletler devredilemez. İade edilemez.
- Kaybolan biletlerde Biletix ve organizatörün sorumluluğu bulunmamaktadır. Kayıp bilet için yenisi basılmayacaktır.
- Etkinlikte fırsat sitelerinden indirimli satış kesinlikle yapılmayacaktır.
- Her türlü risk bilet sahibinindir. Organizatör ve etkinlik alanı herhangi bir kayıp veya hasar için sorumlu tutulamaz.
- Biletler sadece Biletix'in resmi satış birim ve noktalarından satın alınmalıdır.
 - Bilet sahibi herkes, seyircinin bir parçası olarak görüntü ve ses kaydının alınmasına müsaade etmiş sayılır. Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır. 
- Etkinlik alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ile lazer v.b. şeyler sokmak yasaktır. 
- Etkinlik alanına cam şişe sokmak yasaktır. Bulunması halinde toplanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT