Snoop Dogg - AKA DJ Snoopadelic

Tarihler: 01 Ağustos 2015 Cumartesi ~ 01 Ağustos 2015 Cumartesi 21:00

Yer: Hangout Beach Club

Ücret: 2. İndirimli dönem fiyatıdır. Kapıda bilet fiyatı artacaktır.Sahne Önü Ayakta: 400.00 TL Normal Ayakta: 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Akçakaya Mevkii, Çağla Kubat Windsurf Okulu Yanı, Alaçatı Çeşme İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2015 ~ Ağu 1, 2015

En büyük rap yıldızlarından biri olan Snoop Dogg - AKA DJ Snoopadelic, Türkiye’de ilk kez, 1 Ağustos'ta İzmir Çeşme’de Hangout Alaçatı sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor.

Snoop Dogg Çeşme’yi sallayacak!
Long Beach California’lı sanatçı, ilk albümü Doggystyle’dan günümüze, dünya müzik piyasasının en büyükleriyle yaptığı albüm ve single çalışmalarıyla satış rekorları kırdı. Sanatçı, bu sene 14. stüdyo albümü Bush ile tekrar müzik listelerini alt üst etmeye hazırlanıyor. Sanatçının Çeşme Hangout Alaçatı’da sahne alacağını duyurması ve Galatasaray forması üzerine kendi fotoğrafını montaj yapması ile çok kısa sürede sosyal medyada büyük yankı oluşturdu.

Snoop Doggy Dogg AKA DJ Snoopadelic!
Grammy adaylığı bulunan, Dr. Dre ve 2pac gibi efsanelerle birlikte batı yakası gangsta rap kültürünün en önemli temsilcilerinden olan sanatçı, farklı projelerle hayranlarını etkilemeye devam ediyor. 2013 yılında rastafaryan kültüründen etkilenerek, reggea tarzında Snoop Lion olarak karşımıza çıkmasıyla bir sonraki hareketi merakla beklenmekteydi.

Şimdi DJ Snoopadelic olarak, Las Vegas TAO Club’ın ilk hip-hop resident DJ’i ünvanıyla farklı tarzlardaki müzikleri hayranlarıyla bir araya getirerek tekrar dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Uzun yıllardır Türkiye’ye geleceği yönünde haberlerin basında yer almasına rağmen, Sin Artist Management farkıyla ilk defa Çeşme Hangout Alaçatı’da sahne alacak büyük rap efsanesinin dj setini dinleme fırsatını kaçırmayın.

- Kapı açılış saati 21:00
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinliğe damsız girilmez.
- İndirimli dönem bilet fiyatları kapasiteyle sınırlıdır ve belirlenen kapasite dolduğunda organizatör bilet fiyatlarında önceden haber vermeden değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.
- Mekan girişinde kadın-erkek sayısı eşitliğine dikkat edilecektir.
- Organizatör firma bilet fiyatları ve programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- İçeriye hiçbir şekilde yiyecek, içecek sokulmayacaktır.
- Etkinlik alanına profesyonel kamera ve fotoğraf makinası alınmayacaktır.
- Mars Club Card sahiplerine sadece internet sitesinde geçerli olmak üzere %15 indirim vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT