The Virtuoso Flute - Bülent Evcil - Phillip Moll

Tarihler: 08 Temmuz 2015 Çarşamba ~ 08 Temmuz 2015 Çarşamba 21:00

Yer: Antik Taş Ocağı

Ücret: 1. Kategori - Tam 35.00 TL, Öğrenci 17.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fahrettin Altay Sk. Koyunbaba Gümüşlük Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2015 ~ Tem 8, 2015

Flüt sanatçısı Bülent Evcil ve piyanist Phillip Moll, 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında "The Virtuoso Flute" konseriyle 8 Temmuz'da Antik Taş Ocağı'nda sahne alıyor.

"The Virtuoso Flute"
Bülent Evcil – Flüt (Türkiye) Phillip Moll – Piyano (ABD)

Bülent Evcil
İstanbul'da doğan Bülent Evcil, flüt eğitimine 1980 yılında MSÜ Devlet Konservatuvarı'nda Prof. Mükerrem Berk ile başladı ve 1988'de mezun oldu. Aynı yıl İstanbul Filarmoni Vakfı'nın bursu ile eğitimine Brüksel Kraliyet Konservatuvarı'nda Marc Grauwels ile devam etti. 1992 yılında flüt dalında "Diplome Superieur Avec Grande Distinction" (Üstün Başarı ile Flüt Yüksek Diploması) aldı. Oda müziğinde ise "premiere prix" (birincilik ödülü) alarak mezun oldu. 1994 yılında Heidelberg - Mannheim Müzik Yüksek Okulu'nda çalışmalarına Jean-Michel Tanguy ile devam etti. 1996'da "Künstlerishe Ausbildung" (Sanatta Yeterlilik) diplomasını pekiyi derece ile alarak mezun oldu. Yarışmalarda kazandığı ödüller: "Wolfgang Hoffmann" nefesli çalgılar yarışmasında 2.'lik, Sir James Galway'in 1992 yılında Dublin'de düzenlediği flüt seminerindeki "Best Performer" (En İyi Yorumcu) yarışmasında 2.'lik... Bu ödül ona 1992-1999 yılları arasında ünlü İrlandalı flüt virtüozu Sir James Galway'in öğrencisi olma fırsatını sağladı. Sir James Galway tarafından neslinin en iyi flütçülerinden biri olarak tanımlanan sanatçı, Sir James Galway'in davetleri ile birçok seçkin konserde yer aldı.

Phillip Moll
ABD'nin Chicago kentinde doğan Phillip Moll, 1970 yılından beri Berlin'de yaşamaktadır. Harvard Üniversitesi'nde İngilizce ve Teksas Üniversitesi'nde Müzik bölümünden diploma alan Moll, bir sonraki yıl Münih'teki Müzik Yüksek Okulu'na geçti ve 1978 yılına kadar repetitör olarak çalışacağı Berlin'deki Alman Operası'nda göreve başladı. O zamandan beri Kathleen Battle, Håkan Hågegard, Jessye Norman, Kurt Moll, James Galway, Kyung Wha Chung, Anne-Sophie Mutter, Akiko Suwanai ve Kolya Blacher gibi çok farklı müzisyenle eşlikçi ve topluluk piyanisti olarak çalıştı. Sanatçı; Berlin Filarmoni, Alman Senfoni Orkestraları, RIAS Oda Korosu ve Berlin Radyo Korosu gibi sayısız Berlinli toplulukla icralarda bulundu, kayıtlar yaptı. Yıllarca ABD, Avrupa ve Uzakdoğu'da konserler vermekle beraber Berlin Filarmoni Orkestrası, İngiliz Oda Orkestrası, Saint John's Smith Square ve Filarmoni Kammermusik Kollegium ile de solist olarak sahne aldı.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır.
- PDF bilet uygulaması vardır. Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız.
- Öğrenci indiriminden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir öğrenci kimliği ibraz etmesi zorunludur.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimleri yalnızca perakende satış noktalarından indirim ile ilgili kartın ibraz edilmesi halinde uygulanacaktır.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimlerinden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde yararlandığı indirime ilişkin kart ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT