Zeytinli Rock Festivali Cuma

Tarihler: 21 Ağustos 2015 Cuma ~ 21 Ağustos 2015 Cuma 12:00

Yer: Zeytinli Dalyan Sahili

Ücret: 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Altınkum Plajı, Turban Otel Yanı Edremit Balıkesir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2015 ~ Ağu 21, 2015

Zeytinli Rock Festivali, 20-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bugüne kadar bir festivalde bir araya gelmiş en iyi yerli kadro!

20-23 Ağustos tarihleri arasında Zeytinli Dalyan Sahili'nde gerçekleşecek olan Zeytinli Rock Festivali'nde sahne alacak isimler açıklandı.

Program:

19 Ağustos Çarşamba
Açılış Partisi: Istanbul Arabesque Project

20 Ağustos Perşembe
Teoman
Feridun Düzağaç
Pinhani
Aylin Aslım
Luxus
Gece 
Atlas

21 Ağustos Cuma
Duman
Bulutsuzluk Özlemi
Ceylan Ertem
Umut Kuzey
Niyazi Koyuncu
TNK
Nükleer Başlıklı Kız

22 Ağustos Cumartesi
Şebnem Ferah
Redd
Demir Demirkan
İskender Paydaş 
Melis Danişmend
Sattas
Suzi'nin Turtası

23 Ağustos Pazar
Pentagram
Hayko Cepkin
Pilli Bebek
Kurtalan Ekspres
Blacktooth
Nemrud
Fallen

Keşif Sahnesi:
23 Ağustos gecesi final yapacak olan festivalin bu sene alternatif sahnesi de var: Keşif Sahnesi...

Müzik piyasasına güçlü bir şekilde merhaba diyen Yüzyüzeyken Konuşuruz, Nilipek., Eskiz, Son Feci Bisiklet, Adamlar, Burcu Tatlıses, Kes, Gizem Berk gibi birçok ismi ağırlayacak olan Keşif Sahnesi, ayrıca 4 bölgede yapılan elemelerin sonucunda sahne almaya hak kazanan amatör grupları da ağırlayacak.

Türkiye'nin en köklü açık hava festivallerinden biri olan Zeytinli Rock Festivali, 4 yıl aradan sonra geçtiğimiz sene, Umut Kuzey koordinatörlüğünde ve Edremit Belediyesi desteğiyle yeniden yapıldı, 3 gün boyunca 22 farklı sanatçı ve grubu aynı festivalde buluşturarak, binlerce katılımcıya harika bir eğlence sundu.

Deniz, kum, güneş ve rock müzik sloganı ile tam da müziğe en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde gerçekleşen Zeytinli Rock Festivali, yoluna ara vermeden devam ediyor. Bu yıl 19 Ağustos Çarşamba akşamı, Kral Pop Tv'nin medya sponsorluğunda kampçılar için düzenlenecek özel bir parti ile açılışı gerçekleşecek olan festivalde eğlence 4 güne uzuyor. 19 Ağustos gecesi özel partiyle başlayıp 23 Ağustos gecesi final yapacak olan festivalde, bu sene Alternatif Sahne de yeralacak.

Katılımcılarına bol bol müzik, eğlence ve unutamayacakları bir rock tatili vadeden Zeytinli Rock Festivali, dopdolu festival programı ile bu yaza da damgasını vuracak.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- Etkinlikte yaş sınırı yoktur.

Kurallar

- Festival biletlerinin iade edilmesi veya festival biletlerinde değişiklik yapılması mümkün değildir.
- Festival biletinin kaybolması veya çalınması, alıcı sorumluluğundadır. Çalınan ya da kaybolan biletin yenisiyle değiştirilmesi veya para iadesi mümkün değildir.
- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar, içecekler, cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, yanıcı parlayıcı her türlü nesne (parfüm, böcek ilacı vb.), silah veya keskin nesneler getirmek yasaktır. Ayrıca yanınızda getirmeyi planladığınız katlanabilir sandalye ya da şemsiyeler güvenlik tarafından içeri alınmayabilir.
- Festival biletini satın alanlar, festival konserlerinin görüntü ve/veya ses kaydından alıntı yapamaz, bu konserlerin ve sanatçıların görüntülerini içeren görsel ve/veya işitsel kayıtları kaydedemez, ses ve görüntü taşıyıcılara ve/veya fonogramlara kayıt ederek çoğaltamaz ve yayımlayamaz ve umuma dağıtamaz, TV kanallarında, internet mecrasında ve GSM operatörleri kanalıyla yayınlanamaz.
- Festival alanında ateş yakmak kesinlikle yasaktır.
- Festival için bilet satın alanlar, organizatör ve güvenlik ekibinin belirleyeceği üst ve çanta aranması dahil her türlü güvenlik önlemini kabul etmiş sayılır. Bu önlemlere uymak istemeyen katılımcıların, alana giriş haklarının iptal edileceği gibi bilet iadesi de yapılmayacaktır.
- Aldığınız biletin sahte olma ihtimali olabileceği için sokakta satılan biletleri satın almayın.
- Festival organizatörü ve görevlileri, çalınan ya da kaybolan eşyalardan sorumlu değildir. Kaybolmasını göze alamayacağınız değerli eşyalarınızı festival alanına getirmemeniz tavsiye olunur.
- Festival biletleri, organizatörün izni olmadan ticari veya promosyon amaçlı kullanılamaz. Buna ek olarak, organizatörün izni olmadan festival alanında herhangi bir ticari veya tanıtım faaliyeti yürütmek kesinlikle yasaktır.
- Organizatör, festival programında değişiklik yapma hakkına sahiptir. Programda gerçekleşecek olası değişiklikler, festival biletinin tam ve ya kısmi iadesi için neden arz etmez.
- Festival bileti kopyalamaya çalışan herkese dava açılacaktır.
- Festival alanı dışında yaşanacak durumlarla ilgili olarak organizatörün ve festival güvenliğinin sorumluluğu ve yetkisi yoktur.
- Basın tarafından festival boyunca görüntü ve ses kaydı yapılacaktır. Bilet satın alan herkes, görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır.
- Organizatör ve/veya resmi bilet distribütörü katılımcıdan kimliğini doğrulamak amacıyla ibraz etmesini isteyebilir.
- Günlük bilet satın alan katılımcılar, festival alanına etkinlik günü saat 12:00'dan itibaren giriş yapabilirler. Konserlerin sona ermesinin ardından günlük bilet sahibi katılımcıların alanda kalmaları yasaktır.
- Kombine bilet sahipleri konser alanına 20 Ağustos 2015 Perşembe günü saat 12:00'dan 23 Ağustos 2015 Pazar günü saat 02:00'a kadar diledikleri saatte giriş yapabilirler.
- Günlük bilet ve kombine bilet sahiplerinin kamp alanına girmesi kesinlikle yasaktır.
- Konaklamalı kombine bilet alan katılımcılar, festival ve kamp alanına bir gün önce yani 19 Ağustos 2015 Çarşamba günü 12:00'den itibaren giriş yapabilirler. Kamp alanının 24 Ağustos 2014 Pazartesi günü saat 12:00'ye kadar terk edilmesi gerekmektedir.
- Konaklamalı Bilet sahiplerinin kamp alanında konaklayacağı noktalara kamp görevlileri karar verecektir. Çadırınız kurulduktan sonra yerini ezberlemeniz faydalı olacaktır.
- Rezervasyon yaptırmak mümkün değildir.
- Araba, motosiklet, römork, karavan, bisiklet vb. araçların kamp alanına alınmasına izin verilmemektedir.
- Evcil hayvan, ateş yakmak, mangal yapmak, her türlü gaz ekipmanı, parfüm deodorant gibi ateşlemeye elverişli kozmetik ürünleri, cam, mum, taslak ekipman, teneke kutular, jeneratör, hi-fi ekipmanları, keskin nesneler ve silah gibi maddelerin kamp alanına da festival alanına da sokulması yasaktır.
- Kamp alanı ve çevresinde satış yapmak, broşür dağıtımı vb. promosyon aktiviteleri yapmak ve katılımcılara sampling yaptırmak yasaktır.
- Kamp alanında organizatörün onayı dışında herhangi bir ticari faaliyet yasaktır.
- Kamp alanı dışında konaklama yapmak kesinlikle yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT