Abuzer Nasıl Kurtulur

Tarihler: 22 Mayıs 2016 Pazar ~ 22 Mayıs 2016 Pazar 22 Mayıs 2016 19:00

Yer: Mall of İstanbul MOİ Sahne

Ücret: - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mall of İstanbul AVM, Kat: 4 Başakşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2016 ~ May 22, 2016
Abuzer Nasıl Kurtulur, Mall of İstanbul MOİ Sahne'de...

"20 yıl boyunca insanların gönlünde taht kuran radyo kahramanı "Abuzer" artık tiyatro sahnesinde. YouTube'da 1.000.000 (Bir Milyon) tıklanma ile rekor kıran "Abuzer" müzikli komedi oyunu ile seyirci karşısında. İngilizlerin Fars tarzı oyunları yıllardır ülkemizde sergileniyor. 

"Abuzer Nasıl Kurtulur" ise bu yıl, İngilizlerin bir başka komedi tarzı olan, tek kahramanlı "farklı, saf, aykırı, uyanık geçinen" MR. Bean tadını sahneye taşıyor. Abuzer'in şöhret olabilmek için ilham perisi ile çıktığı yolda başına gelen talihsiz ama aşırı komik olaylar serisi, seyircisine 2 saat boyunca gülmekten göz yaşartacak. 

İnter-aktif oyun anlayışında yeni bir tarz deneyen oyunda, seyirciler kendilerini ister istemez oyunun içinde buluyor. Abuzer karakteri 1996 yılından beri radyo dinleyicisi ile kurduğu kahkaha dolu bağı bu kez tiyatro sahnesine taşıyor. Hiç kimse onun kadar şapşal ama sevimli olmadı. Eğer 2 saatlik bir kahkaha tsunamisine hazırsanız, bu oyunu kaçırmayın."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT