Adiller

Tarihler: 24 Mayıs 2013 Cuma ~ 24 Mayıs 2013 Cuma 24 Mayıs Saat: 20:30

Yer: Sahne Hal

Ücret: Tam: 30,00 TL ÖĞRENCİ: 20,00 TL

Nereden Alınır: MyBilet, Sahne Hal Gişe

Adres: Büyükdere Cad. Eski Osmanlı Sokak No:3/A Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 274 74 78

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr May 24, 2013 ~ May 24, 2013
Adiller

Savaş ve kan hala dört yanımızda, cinayet hala hayatımızda. Günümüzde insanoğlu özgürlük ve adaleti paravan olarak kullanarak cinayetler işleyip hiçbir bedel ödemezken, Camus Adaletin Gerçek Kılıcı nı kuşananların neleri feda edebileceğini gösteriyor.

İnsanoğlunun üstlenebileceği görevlerin en acımasızında, vicdanlarının onmaz sızısını duyan bu kadın ve erkeklere duyduğum saygı ve hayranlık dolayısıyla yazdım bu oyunu. Bu insanları anmanın nedeni onların haklı başkaldırılarını, zorlu dayanışmalarını bir düşünce uğruna öldürmeyi ve ölmeyi kabullenmek için harcadıkları sınırsız çabayı gösterebilmek..

Yazan: Albert Camus

Yönetmen: Oğuz Utku Güneş
Oyuncular: Özer Arslan, Melissa Yıldırımer, Çağdaş Tekin, Göktay Tosun, Berkan Bulut, Zeynep Yazıcıoğlu, Halil Babür, Murat Engiz

Süre: 2 Perde / 90 dk.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

iyiydi ya, akil tartışmalarının üstüne adillikle cila çeken derin oyun.izleyince medyada siyasette mesele diye tartıştığımız şeylerin ne kadar sığ ve yalandan ele alındığını bir kez daha anladım.sinemaya gideceğime bir daha adillere gider,film gibi tiyatro izlerim.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT