Alacakaranlık Kuşağı

Tarihler: 17 Aralık 2017 Pazar ~ 17 Aralık 2017 Pazar 18 Aralık 2017 21:00

Yer: DasDas

Ücret: - Tam 34.00 TL, Öğrenci 24.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Watergarden, Barbaros Mah., Sümbül Sok. Batı Ataşehir Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2017 ~ Ara 17, 2017
"Sadece biraz eğlenmek için tiyatroya gelmiştiniz. Oysa biletinizi kestirdiğiniz an, alacakaranlığın tekinsiz coğrafyasına geçiş yaptınız. Gerçeğin kıyılarına kâbusların dalgalarının vurduğu bu diyarda açıklanamaz olayları seyretmek için arkanıza yaslanın ve ızdırabın tadını çıkarın."

Oğuz Utku Güneş’in 1960’ların kült yapımı Twilight Zone serisinden uyarladığı ve yönettiği, beş oyuncunun on yedi rolü üstlendiği oyun; absürd ile bilim-kurgunun, kaygı ile komedinin sınırlarını zorlayan hikâyelerden oluşuyor. Modern bireyin patolojilerini, sosyal ve ekonomik problemlerin toplumda yarattığı histeriyi gün yüzüne çıkaran Alacakaranlık Kuşağı; beklenti ile gerçeğin çelişkisini, var olanın varoluşla nasıl da eşleşmediğini muzip bir mizah anlayışıyla sorguluyor. Sinema, televizyon ve çizgi roman tarihine gönderdiği reveranslarla çağımızın nostaljisine göz kırpan Alacakaranlık Kuşağı kâinatta ilk kez tiyatroda, DasDas’ta.

* İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

- 13 yaş ve üzeri için uygundur.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Etkinlik DasDas Atölye'de gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT