Altı Haftada Altı Dans Dersi

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 18 Aralık 2010 Cumartesi 17 Aralık Cuma Saat: 21:00 18 Aralık Cumartesi Saat: 15:00 - Saat: 21:0

Yer: Profilo Kültür Merkezi Büyük Salon

Ücret: Tam: 39,50 TL - Öğrenci: 29,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Profilo Kültür Merkezi Büyük Salon gişesi.

Adres: Cemal Sahir Cad. No: 33 Mecidiyeköy İstanbul Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0212 216 44 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Ara 18, 2010

Gencay Gürün`ün Genel Sanat Yönetmenliğini yaptığı Tiyatro İstanbul`dan Türk Tiyatro İzleyicisine Büyük Sürpriz

Dünyanın ilgiyle izlediği "Altı Haftada Altı Dans Dersi" Yeni Sezonda’da Tiyatro Severleriyle Buluşuyor

Dünyada 33 ayrı şehirde oynanarak ve büyük ilgi görerek rekor kıran Richard Alfieri`nin yazdığı, Yücel Erten`in Türkçeye çevirdiği Efes Pilsen’in tanıtım sponsorluğunda sahnelenecek olan "Altı Haftada Altı Dans Dersi" Genel Sanat Yönetmenliğini Gencay Gürün`ün yaptığı Tiyatro İstanbul`da Nevra Serezli ve Cihan Ünal`ın usta oyunculuklarıyla sahneyede görsel bir şölene dönüşüyor. Nevra Serezli ve Cihan Ünal`ın oynayacağı "Altı Haftada Altı Dans Dersi", halen dünyada genelinde 33 şehirde oynanıyor. Aynı zamanda yönetmenliğini de Cihan Ünal`ın yaptığı oyun Biri yaşlı, hayattaki yalnızlığını dansla doldurmak için dans eğitimi almak isteyen bir kadın, diğeri de yaşamında sorunlar olan bir dans öğretmenin hikayesini sahneye taşıyan "Altı Haftada Altı Dans Dersi", oyunuyla Nevra Serezli 6 yıl aradan sonra sahneye geri dönüyor ve Cihan Ünal ise kendisiyle özdeşleşen sakallarını bu oyun için kesti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT