Araf Ne Taraf

Tarihler: 26 Kasım 2013 Salı ~ 26 Kasım 2013 Salı 20:30

Yer: Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: Tam 45.00 TL-Ögrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Zeytinoğlu Cad. No:8 Akatlar Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 93 82-83-84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2013 ~ Kas 26, 2013

İki arkadaşın tabi tutuldukları Cennet ve Cehennem sınavında Zebani ile giriştikleri mücadeleyi konu alan oyun "Araf Ne Taraf?", tiyatroseverlerle buluşuyor.

Birbirinden  farklı iki samimi arkadaş Cennet ve Cehennem arasında ilginç bir sınava tabi tutuluyor. Ancak sorular bu kez sıcak taraftan geliyor. Soruları doğru yanıtlamak mı yoksa yanıtlayamamak mı? Bu tuhaf sınavdan kaçış Araf’ta mı? Peki, Araf Ne Taraf?

Bu sezon Nar Sanat Tiyatrosu, "Araf Ne Taraf?" adlı iki perdelik bir komedi oyunu sergiliyor. Mahmut (Cumhur Sarı) ve Bilal’in (Halis Bayraktaroğlu) Zebani (Sürpriz Bir İsim) ile olan amansız ve komik mücadelesine güzel hostes Şule (Ebru Sarıtaş) de katılınca olaylar daha da şenleniyor. Zebaninin yardımcısı Zu (Nalan Başaran) boş duruyor mu peki? Tabi ki hayır.CCYS (Cennet Cehennem Yerleştirme Sınavı) için geçen yılın sorularının peşine düşmüş, yeni merhum şaşkın üç komik karakter ve hiç bitmeyen bir tempo…Toplumun genel ahlak kuralları çerçevesindeki iyinin sıradanlığı ile kötünün uç noktalarının irdelendiği oyunda onlar Araf’ı araya dursun, sizler gülme krizinden çıkma yolları arayacaksınız.

Ebru Erdemoğlu'nun kaleme aldığı, genel sanat yönetmenliğini Halis Bayraktaroğlu’nun üstlendiği "Araf Ne Taraf?", bir Nar Sanat Tiyatrosu prodüksiyonudur. Oyuncuları ile de hayli iddialı oyunda, Cumhur Sarı, Halis Bayraktaroğlu, Nalan Başaran, Ebru Sarıtaş, Oğuz Öztaş ve sürpris bir ismin araladığı kapıdan bakalım sizler de Araf’a girebilecek misiniz?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT