Araf

Tarihler: 06 Şubat 2010 Cumartesi ~ 06 Şubat 2010 Cumartesi 6 Şubat 2010 - Saat: 20:0

Yer: Rengahenk Sanat Evi

Nereden Alınır: www.tiyatroavesta.com

Adres: İstiklal Cd. Olivio Han Geçidi Sk. Olivio Han No:1/2 Kat:2, Galatasaray-Beyoğlu/İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 32 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2010 ~ Şub 6, 2010

Cihan Şan’ın yazdığı ve Aydın Orak’ın yönetip oynadığı “Araf / İki Ülke Arasında” adlı Kürtçe tiyatro oyunu 6 Şubat günü saat: 20.00’de Rengahenk Sanatevi’nde.

İsveç ve Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’nde sahnelenen ve Londra’da üniversitede akademik sunumu yapılan Araf-İki Ülke Arasında adlı Kürtçe oyun, Tiyatro Ödüllerine de aday olarak gösterilmişti.

Oyun, Kürt aydınlarından Musa Anter’in 55 yıllık yaşamını anlatırken, faili meçhul bir cinayete kurban gitmesine dikkat çekerek, günümüzde hala aydın cinayetlerinin devam ettiğine işaret ediyor. Kendisini her zaman İstanbullu ve Mardinli olarak bilen ve hiçbir şekilde ayırımcılık yapmayan oyun karakteri -Kürt aydını Anter`in, bir diğer deyişle Araf’ın, iki dil ve iki kültür arasındaki köprü görevini bir kez daha hatırlatan oyun, ülkemizdeki toplumsal barışı, hoşgörüyü ve bugünlerde unutulan kardeşliği hatırlatıyor.

Cihan Şan’ın yazdığı ve Aydın Orak’ın yönetip oynadığı “Araf / İki Ülke Arasında” adlı Kürtçe tiyatro oyunu 6 Şubat günü saat: 20.00’de Rengahenk Sanatevi’nde..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT