Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı

Tarihler: 04 Şubat 2014 Salı ~ 04 Şubat 2014 Salı 20:30

Yer: Enka İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: Tam 45.00 TL, Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2014 ~ Şub 4, 2014
Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı

Brecht'in başyapıtları “Arturo Ui’nin Önlenebilir  Tırmanışı”, 4 Şubat'ta 26. ENKA Kültür Sanat Buluşmaları kapsamında ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda...

26. ENKA Kültür Sanat Buluşmaları kapısını, tiyatro sezonu ile 4 Şubat'da açıyor. 25 Mart’a kadar savaş, adalet, aşk, ilişkiler ve sistemin ezdiği ruhların çelişkileri, sezonun öne çıkan oyunlarıyla ENKA sahnesinde tartışmaya açılıyor.

Çağdaş bir epik tiyatro performansı “Arturo Ui’nin Önlenebilir Tırmanışı” ile Tiyatro Adam, sinemadan tiyatro diline çevrilen ender yapıtlardan “Rain Man” ile tiyatro keyfi, savaşın yıkıma uğrattığı bir ailenin hikâyesini anlatan “Savaş” ile Pürtelaş Tiyatro, orta yaşlı bir çiftin evliliğindeki çöküntüleri irdeleyen “Kim Korkar Hain Kurttan” ve aynı nehirde iki kez yıkanmaya çalışan “Adam”ın çırpınışlarını sahneye taşıyan “Nehir” ile Oyun Atölyesi'nin yanı sıra ödüllü performansı transseksüel “Umut” ile Sumru Yavrucuk, Nazım Hikmet tutkusunun yeni ürünü müzikli gösteri “Yaşamaya Dair” ile Genco Erkal ve tek kişilik “Hamlet” yorumuyla Bülent Emin Yarar “ENKA” sahnesine geliyor. 

ENKA ve İstanbul Tiyatro Festivali ortaklığı ile gerçekleşecek Radoslaw Palutkiewicz Dans Tiyatrosu Workshop’unun da ENKA Kültür Sanat Buluşmaları 26. yıl programının sürprizleri arasında yer aldığı 11 etkinlikte buluşma adresiniz, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu!

Arturo Ui’nin Önlenebilir Tırmanışı

Tiyatro Adam, Brecht'in başyapıtlarından “Arturo Ui’nin Önlenebilir  Tırmanışı” ile ENKA sahnesinde... 

Yazan: Bertolt Brecht
Yöneten: Ümit Aydoğdu
Oynayanlar: Aşkın Şenol, Ayça Koyunoğlu, Berk Yaygın, Çetin Kaya, Deniz Özmen, Fatih Koyunoğlu, Gökhan Azlağ, Neslihan Arslam

İktidar ve sermayenin günübirlik çıkarlar adına, yasaları çiğneyerek işbirliği yaptığı bir ülke... Ülke siyasetinin ve toplumsal düzenin onarılamaz, geri dönülemez bir baskı rejimine dönüşmesi ve Chicago'lu gangster Al Capone’nin yükselişi... Bertolt Brecht'in 2. Dünya Savaşı sürerken Hitler'in iktidara yürüyüş öyküsünün alegorisi olarak kaleme aldığı “Arturo Ui’nin Önlenebilir Tırmanışı,” Tiyatro Adam’ın özgün rejisiyle 4 Şubat akşamı ENKA sahnesine geliyor. Müziklerin oyuncular tarafından, akapella (insan sesi) yöntemiyle yapıldığı bu çağdaş epik tiyatro performansında sekiz oyuncu yaklaşık otuz altı farklı kişiyi dönüşümlü bir şekilde canlandırıyorlar. “Arturo Ui’nin Önlenebilir Tırmanışı”, baş döndürücü temposu ve coşkusu  ile izleyicilere hem eğlenceli hem de alışılagelmişin dışında bir tiyatro lezzeti sunuyor. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT