Aşk ve Anlayış / Love and Understanding

Tarihler: 16 Mart 2006 Perşembe ~ 19 Mart 2006 Pazar 16-17-18-19 Mart Perşembe-Cuma-Cumartesi 20:30, Pazar 16:00 - Saat: 20:30

Yer: Dot

Ücret: Tam: 30 YTL. Öğrenci: 20 YTL.

Nereden Alınır: Biletler: Biletix: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve Biletix Satış Noktaları ve Dot (www.go-dot.org)

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. 4. Kat Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 45 45

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2006 ~ Mar 19, 2006

Aşk ve Anlayış, iki kişinin arasındaki ilişkiye bakan bir oyun. Her ikisi de doktor olan Neal ve Rachel beraber yaşamaktadır. Neal`in çok eski bir arkadaşı olan Richie bir gün çatkapı geliverir. Richie yapılmaması gereken herşeyi yapan biridir. Yalan söyler, uyuşturucu kullanır ve karısını döver.

Mutlu gözükseler de Neal ve Rachel üzerinde kara bulutlar dolaşmaktadır. Neal haftada 100 saat çalışmaktadır. Rachel hiç evde durmaz. Neal .çok evhamlıdır, Rachel buna nasıl tepki vereceğini bilememektedir. Ev çiftin "mutlu" fotoğraflarıyla dolu olmakla birlikte aslında arzu, kayıtsızlık ve pişmanlık için uygun bir zeminden başka bir şey yoktur.

Aşk ve Anlayış, yukarıdaki temalarla birlikte karakterlerin kendi davranışlarıyla nasıl başettiklerinin üzerinde de ısrarla duruyor. Sadakat ana konu, arkadaşlıkta, aşkta, beklentilerde, ideallerde. Hikaye, tüm bunlarla nasıl bir denge kurabileceğimizi gösteriyor.

DOT: İstiklal Caddesi’nin tarihi simgelerinden Mısır Apartmanı, önümüzdeki günlerde farklı bir tiyatro mekanına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Eylül ayından itibaren DOT ismiyle hayata geçecek olan mekan, güncel tiyatro sanatının iyi örneklerini sahnelemek üzere projelendirildi.
Çağdaş yazarların güncel ve gösterildikleri ülkelerde başarılı olmuş oyunlarını, tanınmış rejisör ve oyuncularla buluşturan DOT, bu oyunları Avrupa ve Amerika’nın önemli şehirleriyle eş zamanlı olarak sahneleyecek.
Geleneksel tiyatro mekanının “çerçeve sahne” kullanımının aksine, esnekliğe ve yaratıcılığa olanak tanıyan “açık sahne” olarak tasarlanan DOT, her oyunun gereksinimine göre rejisör ve sahne tasarımcısı tarafından yeniden biçimlenecek ve 60-90 seyirci misafir edecek.

Yazan: Joe Penhall
Çeviren: Ünsal Coşar
Yöneten: Murat Daltaban
Dekor/Kostüm Tasarımı: Kemal Yiğitcan
Proje Asistanı: Arda Aydın
Oyuncular: Almila Uluer, Erdal Beşikçioğlu, Murat Daltaban
Perşembe-Cuma-Cumartesi Saat 20:30, Pazar Saat 19:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT