Aşk Yok, Heyecan Var

Tarihler: 21 Kasım 2015 Cumartesi ~ 21 Kasım 2015 Cumartesi 21 Kasım 2015 20:30

Yer: Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: - Tam 39.50 TL, Öğrenci 29.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zeytinoğlu Cad. No:8 Akatlar Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 93 82-83-84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2015 ~ Kas 21, 2015
Müzikli komedi oyunu "Aşk Yok, Heyecan Var", 21 Kasım'da Kılçık Mekan'da sahneleniyor.

Kılçık Yazı Ekibi'nin kaleme aldığı "Aşk Yok, Heyecan Var" müzikli komedi oyunu, güldüğünüz insan manzaralarını oyuna ekleyerek gündemi takip ediyor. Cenk Tunalı'nın yönettiği oyunun oyuncu kadrosu;
Cenk Tunalı, Şeyla Halis, Bekir Çiçekdemir ve Sedat Üstüntürk'ten oluşuyor.

Bu oyunda yakamoz yok, mehtap yok, romantik şiirler, kırmızı güller, kalpli balonlar, kırda el ele koşturmaca, kumsalda sarmaş dolaş güneşi batırmaca, ay ışığı altında serenat yapmaca yok.

"Seninle bir gün Gülen Gözler'i izlesek ya" var. "Hatta aynı gün bir de korku filmi izleyelim. Ama ne olursun, film süresince elimi tut, beni yalnız bırakıp odadan gitme. İlle de gideceksen, gelirken çayın altını kıs da gel. Ama mutlaka geri gel, sensizken korkamam bile" var. "En olmadı, gece bültenini izleriz, oda olmadı televizyonu kırarız, birbirimizi izleriz, uykumuz gelirse sen esnersin, ben seni izlerim. Ben uyuklarım, sen beni çatallaşmış, uykulu sesimden öpersin" var.

"Senin için gökten yıldızları indiririm" yok. "Kendim için kumpir yaptım, ama gel birlikte yiyelim" var. "Gülüşüne öldüğüm" yok. "Trip atmalarına hayran olayım" var. Aşkın tanımı yok, çağrışımları yok, hatta hiç bilemeyiz ki; belki de "Aşk Yok" sadece "Heyecan Var".

Zaten aşk eski bir yalan... Aşk yepyeni bir yalan, her gün her gün söylenen. Seninle benim, bizimle onun arasında gidip gelen. Bitmeyen, tükenmeyen...

"Oyun işte tam burada başlıyor oyunumuz. Birbirinden eğlenceli kısa skeçlerle, birbirinden renkli karakterlerle ilişkileri anlatıyoruz. Hikayelerimizi dinlemeye doyamadığımız şarkılarla birleştiriyoruz. 'Aşk Yok, Heyecan Var' diyoruz. Ve başlıyoruz güldürmeye. İlk aşktan ayrılıklara, evlenme teklifinden boşanmalara, kadın erkek tartışmalarından kahkahaya, kavuşmalardan gözyaşına, oradan ver elini Yeşilçam'a kadar uzanıyoruz. Evet evet, o fakir ama gururlu çocuklar biziz. Sonra aşkı otobüslere bindiriyor, metrobüse aktarma yapıyoruz. E daha ne olsun, sizi de aşkın peşinde, katıla katıla gülmeye bekliyoruz."

Yönetmen: Cenk Tunalı
Oyuncular: Cenk Tunalı, Şeyla Halis, Bekir Çiçekdemir, Sedat Üstüntürk
Yazan: Kılçık Yazı Ekibi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT