Ay Tedirginliği

Tarihler: 22 Mayıs 2010 Cumartesi ~ 22 Mayıs 2010 Cumartesi 22 Mayıs 2010 Saat: 20:45 - Saat: 20:45

Yer: Duru Tiyatro

Ücret: Tam: 30 TL, İndirimli: 25 TL

Nereden Alınır: www.mybilet.com, Mybilet satış noktaları ve www.durutiyatro.com

Adres: Caferağa Mah. Dr. Esat Işık Cad. No:84 Moda Kadıköy (Kadıköy Anadolu Lisesi) Kadıköy İstanbul

Telefon: 0 216 338 56 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2010 ~ May 22, 2010
Bir kadın, bir adam, bir giz ve birçok cinayet!”

Özen Yula’nın yazıp yönettiği oyunda Sezin Akbaşoğulları ve Bekir Aksoy başrolleri paylaşıyorlar. 1950’lerin İstanbul’unda denize yakın tenha bir parkta geçen oyun, bir zamanların insanlarına dair tehlikeli bir hikâye anlatıyor.

2001 yılında Afife Ödülleri’nde Özen Yula’ya Cevat Fehmi Başkut Yılın En Başarılı Oyun Yazarı ödülünü kazandıran Ay Tedirginliği, ılık bir bahar gecesi karşılaşan ve kopamayacakları bir oyuna giren bir kadınla bir adamın sırlarla örülü geçmişlerini ve hayatlarının kesişmesini konu ediniyor.

Oyunun kostüm ve dekorları Başak Özdoğan’a, ışık tasarımı Emrah Keskin’e ait. Yardımcı yönetmenliğini Ceren Demirel’in yaptığı oyundaki tangonun koreografisi İlyas Odman tarafından gerçekleştiriliyor.

Sanat Yönetmenliği’ni Emre Kınay’ın üstlendiği Duru Tiyatro, Ay Tedirginliği ile bir ilke daha imza atıyor. Seyirciler için gece “22.45 Oyunları” da ayda bir kez uygulamaya geçilecek. Ayda bir gece saat 22.45’te, oyunu kaçırmış olan, uykusu kaçmış olan, farklı bir gece tiyatrosu deneyimi yaşamak isteyen seyirciler için bu tedirginlik ve sırlarla dolu oyuna dair özel bir sunum gerçekleştirilecek.

Yazan ve Yöneten: Özen YULA
Kostüm ve Dekor Tasarımı: Başak ÖZDOĞAN
Dans Tasarımı: İlyas ODMAN
Oynayanlar: Sezin AKBAŞOĞULLARI, Bekir AKSOY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT