Ayşegül Çıldırmış Olmalı

Tarihler: 03 Aralık 2016 Cumartesi ~ 03 Aralık 2016 Cumartesi 03 Aralık 2016 20:00

Yer: Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: - Tam 34.00 TL, Öğrenci 24.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zeytinoğlu Cad. No:8 Akatlar Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 93 82-83-84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2016 ~ Ara 3, 2016
Tiyatro Kılçık, sezonu yepyeni bir oyunla açıyor ve "Ayşegül Çıldırmış Olmalı" diyor.

"Aslında oyunda Ayşegül diye biri yok; ama olsa kesin çıldırırdı, biliyoruz.

Peki, bu yetişkin oyunumuzda kimler var? Hiçbiri size yabancı olmayan, geçmişte bir yerlerde karşılaştığınız ya da ileride mutlaka karşılaşacağınız; ama ikinci kez karşılaşmanızın da çok mümkün olmadığı insanlar. Yani bir o kadar gerçek bir o kadar da varlığına inanmakta zorlanacağınız karakterler. Hepsini sizin için, tek tek, özenle seçip bir araya getirdik.

Aslında biz, Tiyatro Kılçık olarak bu oyunda izleyeceğiniz karakterleri çok yakından tanıyoruz, onlarla yıllardır iç içe yaşıyoruz. Hepsini yıllar önce yarattık, yaşattık, tanıttık ve o kadar çok sevdik ki seyircilerimize tekrar hatırlatalım istedik. Yüz kişiye sorsak, en çok hangi Tiyatro Kılçık skeçlerini tekrar izlemek isterlerdi diye düşündük; yılların seyirci yorumlarını ve taleplerini derleyip toplayarak bu oyundaki üç skeci seçtik ve Tiyatro Kılçık 2016 Özel Seri'yi oluşturduk. Birini seçmek diğerini elemek olduğu için bu süreç de hiç kolay geçmedi doğrusu. Şöyle söyleyelim, Ayşegül bu seçimi yapmak zorunda olsa dayanamaz, yine çıldırdı mutlaka.

Peki ya kadro? Yepyeni, rengarenk, dinamik ve her biri oyundaki karakterler kadar değişik, çeşit çeşit. Cenk Tunalı, Birgül Ulusoy, Gülden Güney, Cenk Bıyık, Barış Bakır, Sıla Sunal, Berk Emili, Ömer Varol Martı, Tuğba Kürükoğlu ve Onur Yaldız ile Tiyatro Kılçık yeni sezonda tam kadro sahnelerde olacak.Biz, ekip olarak, karakterlere can verdikçe şunu farkettik ki belli bir sayının üzerindeki rahatsız insanın bir araya gelip bir şeyler yaşaması çok eğlenceli oluyormuş. Bunu görünce de bu eğlence bizde kalmasın, herkesle paylaşalım istedik ve Cenk Tunalı yönetmenliğinde hazırladığımız Ayşegül Çıldırmış Olmalı adlı oyunumuzu izleyicilerin seyrine sunduk.
Biz provalarda çok güldük, gülmekten oynayamadık çoğu zaman; sinirler çok bozuldu çok... Ne mutlu olur bizim için, aynı tadı bırakabilirsek izleyicilerimize.

Hiç tanışmadığımız Ayşegül'e, sevgilerle."

- 8 yaş ve üzeri için uygundur.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT