Bak Şu Hayata-Doğaçlama Komedi

Tarihler: 25 Mayıs 2017 Perşembe ~ 25 Mayıs 2017 Perşembe 25 Mayıs 2017 20:30

Yer: Sahne Beşiktaş

Ücret: - Tam 45.00 TL Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sinanpaşa Mah. Alabeyi sok. Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 10 45

E Posta: info@sahnebesiktas.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2017 ~ May 25, 2017
Sahne Beşiktaş’ın yeni prodüksiyonu doğaçlama-komedi Bak Şu Hayata! 25 Mayıs Perşembe saat 20.30'da Sahne Beşiktaş’ta!

Bak Şu Hayata!’da diğer bütün doğaçlama gösterilerde olduğu gibi herhangi bir metin ya da ön hazırlık yok. Her şey doğaçlama gelişiyor. Yani gösteri sırasında ne olacağını oyuncular dahil kimse bilmiyor. 

Performans, seyirciler arasından bir gönüllünün sahneye gelmesi ve kendini canlandıracak oyuncuyu seçmesiyle başlıyor. Gösterinin bundan sonrası, içinde doğaçlama sahneler olan bir talk-show tadında devam ediyor. Moderatör gönüllü seyirciye kısa sorularla hayatını küçüklüğünden itibaren anlattırıyor, birbirinden yetenekli doğaçlama oyuncuları da konuğun anlattığı hikayeleri anında canlandırıyor. Oyuncular konuğun anlattığı anı ve anektodlardaki tüm karakterleri çeşitli kostüm ve aksesuarlar kullanarak hayata getiriyorlar. Bu şekilde sahnedeki konuğun hayatını doğumundan bugüne kadar ‘bir film şeridi’ gibi izliyoruz, tabii ki bol bol kahkahayla birlikte.

Bak Şu Hayata!’nın çok sağlam bir oyuncu kadrosu var ve gösterinin moderatörlüğünü Osmantan ERKIR yapıyor. Daha önce Aspava adıyla sahnelenen gösteride yer alan Mutlunur Lafçı, Sinan Mutlu ve Yılmaz Sütçü’den oluşan ekibe bu projede deneyimli doğaçlama oyuncusu Dilek Çelebi’nin katılımıyla ‘Rüya Kadro’ oluşturuldu. Mutlunur Lafçı ve Sinan Mutlu hem sahnede hem de televizyonda bir çok doğaçlama projesinde (Aspava, Depo TV, Doğaçlama AŞ, YOTA) yer alan çok başarılı ve yetenekli doğaçlama oyuncuları. Yılmaz Sütçü tüm başarılı doğaçlama projelerinin yanında Hedwig Ve Angry Inch’deki bol ödüllü başrol performansıyla da dikkat çekiyor. Dilek Çelebi ise sahne, TV ve sinema dallarında birçok projede (Anında Görüntü Show, Oyun Bozan, Kadim Dostum, Yahşi Batı, Vezir Parmağı) başarıyla yer aldı. Osmantan Erkır çok ses getiren TV yapımlarında yapımcılık ve sunuculuğun yanında Doğaçlama Komedi’nin Türkiye’de tanınmasını sağlayan en önemli isimlerden biri. Halen ‘Gerçek’ adlı tiyatro oyununda da yönetmen ve oyuncu olarak görev alıyor. Osmantan Erkır ve Dilek Çelebi aynı zamanda Doğaçlama Tiyatro Ligi’nde moderatör ve jüri olarak yer alıyorlar.

Bak Şu Hayata! muhteşem kadrosuyla Türkiye’nin en iddialı yeni doğaçlama projesi.

- Öğrenci biletlerinin girişte öğrenci kimlik kartı ibrazı mecburidir.- Öğrenci kartı ibraz etmeyen kişilerden fiyat farkı alınacaktır.- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT