Ben Eskiden Küçüktüm

Ben Eskiden Küçüktüm

Tarihler: 06 Mart 2017 Pazartesi ~ 06 Mart 2017 Pazartesi 06 Mart 2017 20:30

Yer: KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi

Ücret: - Tam 67.00 TL Öğrenci 47.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozyatagı AVM. Kat:2 Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 658 00 14

Faks: 0216 658 00 23

Web: http://www.kkm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2017 ~ Mar 6, 2017
Kuklaların, canlı müziğin ve dansın iç içe geçtiği "Ben Eskiden Küçüktüm" tiyatro oyunu, 6 Mart'ta KKM Gazanfer Özcan Sahnesi'nde izleyicisiyle buluşuyor.

"Ben Eskiden Küçüktüm" oyuncuların, palyaçoların, kuklaların, canlı müziğin ve dansın iç içe geçtiği muhteşem bir güldürü...

"Tiyatronun, perdesinin, koltuklarının, kostümlerinin, anılarının, kulise asılı kalmış tiradların çok komik öykülerin satıldığı bir açık arttırmanın öyküsü. Yaşama tutunmanın, insandan insana sevgi köprüleri kurmanın yolları... Kahkahalar atarak düş gücünün kapılarını aralayan, oyuncuların ve seyircilerin, tiyatro mucizesine dönüşen görkemli valsi... 

"Ben Eskiden Küçüktüm" yazın ortasında kar yağan , oturma odasından gemilerin geçtiği, gökyüzünde iki tane ayın olduğu hayaller ülkesine yolculuk... Oyunun başında ben çıkıyorum sahneye ve diyorum ki: "Buyrun bayanlar baylar Düşgücü ülkesine yolculuk başlıyor. Sünnet yatağımı yelkenli yaptım. Gövdesi pirinçten, yelkenleri atlastan, halatları kurdeleden. Zaman oldu sakin sularda süzüldüm. Zaman oldu azgın dalgalarla boğuştum. Açtım yelkenleri daldım evlerin içlerine...Düşgücünün rüzgarıyla şişirirsen yelkenleri.. İster kral olursun, ister dilenci..." Bu muhteşem tantanayı yazan da benim yöneten de... Kuklaları Çek Cumhuriyeti'nde yaptırdık. Kukla ustası Karel Brozek. Fransa'dan sirk sanatları hocası getirdik, Dominique Denis. Oyunumuzda kaptan pilot Ali Poyrazoğlu yönetiminde.."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT