Ben Küçükken Gösterirdim

Tarihler: 08 Kasım 2008 Cumartesi ~ 08 Kasım 2008 Cumartesi 8 Kasım Cumartesi Saat 16:00 - Saat: 16:0

Yer: Kulis Oda Sahnesi Beyoğlu

Ücret: Normal Gün: 23,00 YTL Halk Günü: 17,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Kulis Oda Sahnesi Gişe

Adres: İstiklal cad. Kallavi Sok No:2/2 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: www.metinzakoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2008 ~ Kas 8, 2008

Bir apartmanın bahçe katındaki dairesine yerleştirdiği sahnesi ile sizlere bambaşka bir ortamda aklınıza hiç gelmeyecek bir ev salonunda birbirinden güzel oyunlar sahneleyen Metin Zakoğlu`ndan şimdi yepyeni bir Stand-Up gösteri sizler için kapı açıyor.
"Ben Küçükken Gösterirdim" adlı gösterisi ile Zakoğlu küçükken gördüklerini ve gösterdiklerini! sizlerle paylaşmak istiyor. Görmek isteyenlerin kaçırmaması gereken bu eğlenceli gösteride çocukluğumuza dair bilinç akışımızın bizi nasıl etkilediğini ve hayata şimdiki yaşlarımızda o pencereden nasıl baktığımızı en komik halleri ile izleyecek ve kahkahaya doyamayacaksınız.

Doğaçlama yeteneği ile her an yeni zik zak`lara yol açacak bu gecede siz de Zakoğlu gibi bir müddet sonra düz giden her şeyden sıkılmaya başlayacak ve kendinizi gösterinin bir parçası olarak göreceksiniz... Hayatımızda neleri atladığımızı gelin birde Metin Zakoğlu’nun penceresinden bakalım ne dersiniz?
Metin Zakoğlu’nun şovlarında bilinmesi gereken en önemli şey her gösterinin seyirciye göre yeniden şekillenmesi ve farklılaşmasıdır... Tamamen doğaçlamaya bağlı olarak sunduğu bu gösterilerde Zakoğlu her gösteri de çoğunlukla birbirinden farklı metinler sunmaktadır...

Mekanımızda oyun öncesi ve sonrasında canlı müzik yapılmaktadır. Canlı müzik saat 19:00 da başlar gösteri başlangıcına kadar devam eder, gösteri bitiminde tekrar canlı müzik devam eder. Gösterimize bilet alan müşterilerimizden canlı müzik için giriş ücreti alınmamaktadır. Dileyen seyircilerimiz istedikleri takdirde mekanımızın yeme içme menüsünden de yararlanabilmektedir.

BEN KÜÇÜKKEN GÖSTERİRDİM!
Yazan - Gösteren: Metin Zakoğlu
Mekan Tasarım: Tuğba Zakoğlu
Süre: 60 Dakika (Süre performansa göre artabilir.)
Ara: Zakoğlu`na bağlı olarak gösteri sırasında belirleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT