Ben Küçükken Gösterirdim

Tarihler: 29 Mart 2011 Salı ~ 29 Mart 2011 Salı 25-26-29 Mart Saat: 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Kulis Oda Sahnesi Caddebostan

Ücret: Tam: 28,50 TL, Öğrenci: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com ve Kulis Oda Sahnesi gişe

Adres: Bağdat Cad. İskele Sok. Erdoğan Apt. No: 9 / 2 Caddebostan Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 33 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2011 ~ Mar 29, 2011

METİN ZAKOĞLU’NDAN “BEN KÜÇÜKKEN GÖSTERİRDİM!”
EZBER BOZACAK STAND-UP GÖSTERİ

Metin Zakoğlu’ndan ezberleri bozan bir stand-up gösteri: Ben Küçükken Gösterirdim.
Alışılmışın dışında yarattığı mekanı Evde Tiyatro konsepti ile avangart tiyatronun ülkemizdeki en iyi uygulayıcısı olan Zakoğlu’ndan şimdi de ezberleri bozacak bir stand-up gösteri sizleri bekliyor. Güldürmenin sadece suyun üzerinde akıp gidenlere gülmek olmadığını gösterecek olan bu gösteride Metin Zakoğlu sizleri suyun altından akıp giden ama farkına varamadığımız gerçeklerle yüzleştirecek. Kahkahalara boğularak izleyeceğiniz gösterinin sonunda perdemiz kapanıp ışıklarımız yandığında güldüklerinizin aslında ağlanacak hallerimiz olduğunun farkına varacak ve bir müddet sonra sizde aynen Zakoğlu gibi görmek isteyenlere gösterenlerden olacaksınız. Bu alternatif stand-up gösteri de Metin Zakoğlu’nun tüm gösterileri gibi sadece seyirlik değil aynı zamanda katılımlık. Kaçırmayın.

Gösterimiz bir apartman dairesinin bahçe katındaki salonunda sadece 30 kişiye özel olarak oynanacaktır. Metin Zakoğlu’nun şovlarında bilinmesi gereken en önemli şey her gösterinin seyirciye göre yeniden şekillenmesi ve farklılaşmasıdır... Tamamen doğaçlamaya bağlı olarak sunduğu bu gösterilerde Zakoğlu her gösteri de çoğunlukla birbirinden farklı metinler sunmaktadır. Mekanımız bir apartmanın arka bahçesindeki müştemilatın içine yerleştirilmiş gerçek bir ev salonu tasarımındadır. Seyirciler kendilerini kendi evlerinde hissetmekte oyun boyunca çay - kahve, şarap gibi içeceklerini ellerinde bulundurarak gösterileri izleyebilmektedirler.

Yazan - Gösteren: Metin Zakoğlu
Mekan Tasarım: Tuğba Zakoğlu
Süre: 60 Dakika (Süre performansa göre artabilir.)
Ara: Zakoğlu`na bağlı olarak gösteri sırasında belirleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT