Beni Nükhet Duru Sanıyorlar

Tarihler: 09 Mart 2018 Cuma ~ 09 Mart 2018 Cuma 09 Mart 2018 22:00

Yer: BKM Mutfak - Uniq

Ücret: VIP + Fix Menü - 280.00 TL Standart Bistro - 112.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2018 ~ Mar 9, 2018
Nükhet Duru, “Beni Nükhet Duru Sanıyorlar” isimli kabaresiyle izleyiciyle buluşuyor.

Çağdaş Türk Müziğinin en güçlü yorumcusu Nükhet Duru ile yapılan nehir söyleşilerden hareketle tasarlanan ve Tebdil- i Mekan tarafından sahneye taşınan Kabare'de Nükhet Duru’ya 5 kişilik bir orkestra eşlik ediyor. 

40 yılı aşkın müzik kariyerinde Türk Pop Müziği’ne damgasını vurmuş bir star; hayatını, yaşadıklarını, acı ve tatlı anılarını, yol arkadaşlarını anlatıyor. 70’leri, 80’leri, 90’ları... Sahneleri anlatıyor, ışıkları, turneleri, heyecanlarını…Bazen o susuyor, içindeki utangaç kız çocuğu anlatıyor; müziğini, hayallerini, var olmak için verdiği mücadeleyi... Ruhu yaldızlarla, sesi şekerle kaplı ama, cüretkar, deli dolu ve komik Nükhet’i... Bazen hüzünlenerek, genellikle kahkahalar atarak; kült şarkılarının eşliğinde dinlerken unutulmaz dönemleri; neonların altında yaşanmış bir ömre de tanıklık ediyor seyirci

- Yemek servisi 20:00 – 22:00 saatleri arasında yapılmaktadır. Etkinlik başlangıç saati 22:00’dir.- Bilet fiyatına dahil olan ikramlar hakkında bilgi almak için 0 (212) 286 53 76  numaralı telefonu aramanız önemli rica olunur.- Bistro düzeni numarasızdır. Bistroların yerleştirme düzeni etkinlik günü organizatör tarafından gerçekleştirilmektedir. Bistrolar paylaşımlı olabilir. - Etkinliğe 15 yaşından küçükler giremez, 18 yaş altı katılımcılar ailesi ile birlikte katılım sağlayabilir.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet  iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.- Etkinlikte bilet iadesi yapılmamaktadır.- Bilet ücretleri tek kişiliktir.- Organizasyon şirketinin bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklıdır.- PDF biletinizin çıktısını lütfen yanınızda bulundurunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT