Beni Siz Delirttiniz

Tarihler: 10 Aralık 2010 Cuma ~ 10 Aralık 2010 Cuma 10 Aralık Cuma Saat: 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Kulis Oda Sahnesi Caddebostan

Ücret: Tam 28,50 TL Öğrenci 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Kulis Oda Sahnesi Caddebostan gişesi.

Adres: Bağdat Cad. İskele Sok. Erdoğan Apt. No: 9 / 2 Caddebostan Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 33 32 - 467 64 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2010 ~ Ara 10, 2010

Beni Siz Delirttiniz

Sıra dışı oyunları ile izleyiciden büyük ilgi toplayan Metin Zakoğlu, yine bir interaktif komedi ile karşımızda. Gerçek bir evin içinde binlerce seyirciyi ağırlayarak rekora koşan sanatçı, Beni Siz Delirttiniz adlı oyununda Ayşegül Tozoğlu adlı öğrencisini sizlerle buluşturuyor… İlişkilerinde yaşadığı hezeyanlardan aklını yitiren bir kadının, sizlerle yüzleşmesi bir müddet sonra sizlerin de bu oyunun bir parçası olmanızı sağlıyor. Kadın erkek ilişkilerine bambaşka bir bakış açısı… Bu gösteri kaçmaz...

Önemli Not: Tiyatromuz gerçek bir evin büyük bir salonuna kurulan samimi bir mekandır. İzleyiciler rahat koltuklarda, masalarda diledikleri takdirde minderler üzerinde oturarak oyunlarımızı izlerler. Tiyatromuzda dileyen seyircilerimiz için aperatif yiyecekler, alkollü alkolsüz içecekler bulunur. Seyirci sayımız sadece 30 kişi ile sınırlıdır. Rezervasyon yaptırmanız yer bulmanızı kolaylaştırır. Tiyatromuz hafta içi gündüzleri de kafe olarak hizmet vermektedir. Şayet isterseniz getirdiğiniz ya da bizim arşivimizden seçeceğiniz filmleri ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Oyunlarımız tam saatinde başlar, geç kalanlar mekanımızın yapısından ötürü içeriye alınamazlar.
Bilgi: 0216 467 33 32/ 0216 467 64 60

Yazan-Yöneten: Metin Zakoğlu
Oynayan: Ayşegül Tozoğlu
Dekor-Kostüm: Birsen Erdoğan
Işık/Efekt: Emre Altay
Süre: 70 dakika
Oyunumuzda ara vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT