Benimle Delirir misin?

Tarihler: 31 Mart 2012 Cumartesi ~ 31 Mart 2012 Cumartesi 31 Mart 2012 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: Tam 45.00 TL Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Adres: Bahariye Cad. No:39 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 336 12 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2012 ~ Mar 31, 2012

“Her Yöne 90 dk” Komedi Oyununun Yapımcısından Yine İddalı Bir Komedi: Benimle Delirir misin? Komedi 2 Perde

Kimbilir belki de aşk eski bir yalandı, bütün suç da Adem ile Havva`daydı. Ya da en baştan bize aşkı bize çok yanlış anlatmışlardı.

Bir evlilik ve aşk aranjmanı...

Evlilik yeminleri, güzel aşk sözcükleri ile başlayan, evlilik seremonisinden delilik rapsodisine uzanan traji komik bir süreç. Hepimizin hikayesi.

Tıpkı mecburi hizmet gibi yaşı gelince girmek zorunda oldukları dünya evinde aklın sınırlarını zorlayan biri kadın biri erkek iki kişi. Asıl meseleleri, aşkın gözü nasıl kör ettiği ve sonrasında onları nasıl mat ettiği. Kimbilir belki önce evlilik aşkı öldürüyordu ardından da aşk intikam için bizi. Aslınca yıllarca hiçbirimiz tam manasıyla çözememiştik bu derin meseleyi. Nikah masasına gömülen bir aşkın ardından bir kadın ve erkeğin kendilerini aklama va yanlışlarını saklama çabaları tiyatro yazarı Mine Artu`nun kaleminden Mehtap Bayri ve Necmi Yapıcı`nın muhteşem yorumuyla kaçık bir aşk hikayesine dönüşüyor.

Sadece bir kaç saat delirmeye varım diyenler,mutsuz kadınların, mutsuzluk veren kayınvalidelere, mutsuz kocaların da “Eee artık evlenme vaktin geldi de geçiyor” diyen babalara dönüştüğü traji komik bir dünyayı bir kez daha keşfetmek isteyenler!

Görsel işitsel teknikler ve medya yapımcılığı alanında uzman ve halen akademisyen olarak görev yapan, belgesel, tiyatro ve roman alanında bir çok eser veren Mine Artu "Benimle Deliri misin?" adlı oyunda bildik hatalarımızı, kahkahaya dönüştürüken soruyor: "Bizimle delirmeye var mısınız? Yoksa bir tek akıllı siz mi kaldınız? " İstanbul Meydan Sahnesi Faruk Sofuoğlu yapımcılığında kahkaların eksik olmadığı bu keyifli yapım büyük bir hata ile evlenip, kocaman bir salaklıkla hayatını sürdüren buna rağmen hayatındaki insanı hala deli gibi seven insanlara adanmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT