Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda

Tarihler: 02 Mayıs 2015 Cumartesi ~ 02 Mayıs 2015 Cumartesi 20:30

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 67.00 TL 2. Kategori - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No:11 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Faks: 0216 386 09 33

Web: http://http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2015 ~ May 2, 2015

Yılmaz Özdil'in yazdığı ve sahneye uyarlanan "Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda", Caddebostan Kültür Merkezi'nde seyirci ile buluşuyor.

"Beş gazetenin arşivinden 460 bin sayfa taramış ve Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda'yı yazmıştım. 11 yıllık AKP iktidarının şeceresiydi. Hem 2013'ün hem 2014'ün en çok satan kitabı oldu. Ve şimdi, Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda, değerli ağabeyim Müjdat Gezen tarafından ete kemiğe büründürüldü, tiyatro haline getirildi.

Birinci sınıf iki hergele, Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı tarafından oyunlaştırıldı. Yönetmen, Barış Taşkın. Dekor ve kostümler, Leyla Gezen. Müzikler, Seçil Akın. Süpervizör, Müjdat Gezen.

Oyun, çok kalabalık bir kadroyla sahneleniyor, 34 sanatçı rol alıyor. Müjdat Gezen'in yanı sıra İlhan Daner gibi duayenler var. Nasıl yani diye sormayın, ben de varım!

Oyunda 122 karakter var. 122 farklı kostüm var. 248 parça aksesuar, 6 canlı manken, 14 cansız manken var, karanlık adamlar var. 22 çarpıcı fotoğraf, 3 film klibi, sırf bu oyun için bestelenen rap şarkı var, özel tiyatrolar ortalamasının çok üstünde bütçe harcandı, ışık ve duman efektleri var.

Oyun, 3 Kasım 2002'de başlıyor, bugüne kadar kronolojik skeçler halinde anlatılıyor. Gezi Parkı'ndan Soma'ya, Ergenekon'dan Balyoz'a, yalaka gazetecilerden ayakkabı kutusuna, Açılım'dan şehitlere, AB macerasından Kıbrıs'a, bademlerden liboşlara kadar... Komedi var, dram var, trajedi var, siyah-beyaz hatıralar, rengârenk kahkahalar, 36 kısım tekmili birden... Çok emek harcandı, sahne geçişleri çok süratli, akışkan, hakikaten, baş döndürücü, şaşırtıcı bir tempo var."    Yılmaz Özdil

Yazan: Yılmaz Özdil
Oyunlaştıran: Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı
Yöneten: Barış Taşkın
Süpervizör: Müjdat Gezen


- Oyunlar belirtilen saatte başlar.
- Oyun başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.- Satılan biletler geri alınamaz, değiştirilemez ve erteleme yapılamaz.
- Gösteri esnasında her türlü kayıt cihazı kullanılması yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT