Beyoğlu Kumpanya

Tarihler: 03 Mayıs 2014 Cumartesi ~ 03 Mayıs 2014 Cumartesi 22:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2014 ~ May 3, 2014

Beyoğlu Kumpanya, 3 Mayıs'ta Bronx Pi Sahne'de...

Beyoğlu Kumpanya, ilk olarak güncel siyasi başlıklara ani refleks oluşturmak amacıyla ajit-prop tarzda on iki sokak oyunu yazıp sahneledi. Daha sonra rock müzikle tiyatronun birleştiği Ülkemizden (2007), Körleme (2009) ve Kumpanya'nın kendisinin yazmadığı tek oyun olma özelliği taşıyan Sevil Berberi (2013) adlı oyunlarını gösterime sundu. Metin, Fransız Tiyatrosu tarihinde önemli bir yer tutmuş olan Beaumarchais'in 1775-1781 yılları arasında kaleme aldığı Figaro üçlemesinin ilk eseri ve otoriteler tarafından Fransız Devrimi'nin habercisi olarak görülüyor.

Beyoğlu Kumpanya'nın son çalışması olan Hafıza ise eski ve yeni şarkıların derlendiği yeni bir sahne gösterisi... Gezi Direnişi ile başlayan devrimci sürecin karşısında saygıyla duruyor ve bu süreci tetikleyen toplumsal sorunları mercek altına alıyor.

Bitmek tükenmek bilmeyen savaşlar, evlerine hapsolmuş kadınlar, tersanelerde öldürülen işçiler, televizyona hapsedilmiş yaşamlar, intiharı seçmek zorunda kalan bedenler ve kahramanlık masalları altında unutulan aileler üzerine eğiliyor ve mücadeleyi bugünlere taşıyan toplumsal olaylar üzerine hepimizin hafızasını tazeleme denemesine girişiyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT