Bir Valize Ne Sığar ki?

Tarihler: 06 Şubat 2018 Salı ~ 06 Şubat 2018 Salı 06 Şubat 2018 20:30

Yer: ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: - Tam 45.00 TL Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2018 ~ Şub 6, 2018
Yeşim Dorman'ın yönettiği Bir Valize Ne Sığar ki? tiyatro oyunu,ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda sizlerle...

“Sen bu kökleri, o tohumları yok edersen, yerinden yurdundan edersen ve onun yerine benimkiler geçsin dersen; dünya harikası bir caminin dibine gökdelen dikersin. Dünyanın en güzel zeytinlerinin olduğu yere Mübadele ile  gelen insanlar tütüncüydü. Zeytin ağacı hiçbir şey ifade etmiyordu onlara. Anadolu Rum’u için zeytin ağacı onun ayrılmaz parçasıydı. Ama oraya yerleştirdiğin insan, bundan hiçbir şey anlamıyordu.

Kim mutlu oldu lanet Mübadele’den ? Ne Müslümanı ne de Hristiyanı. Kendini mübadillerin  yerine koyabilir misin? Bir gecede binlerce yıldır yaşadığın topraklardan ayrılacaksan eğer, “valizine ne sığdıracaksın ki?". Dünyanın her yerinde bütün işgaller, savaşlar, bütün yer değiştirmeler hayatı zehirlemiştir. Eğer Tanrı’ya inanıyor ve tapınıyorsan bu Tanrı’ya yapılmış en büyük ihanettir. Dindar olmak tapınaklarda ibadetle bitmez. Hayata da ibadet etmeli. Şükran ve saygı duymalı. Herkes başka bir dünyada daha rahat edeceği endişesiyle ibadet ediyor oysa dünya denilen yer bir cennet. Sen bu yaşadığın cennete ihanet edersen, öbür dünya seni nasıl kabul edecek?” 

-Uğur Yücel

Yazan-Yöneten: Yeşim Dorman
Oyuncular: Yeşim Dorman, Hakan Güven, Bülent Yıldıran, Mehmet Ulusoy, Yıldırım Şimşek, Çağlar Deniz, Nalan Güreş Demirel, Sinem İslamoğlu
Orkestra: Ali Azapçı, Hazer Erdoğan, Savaş Sami Kündüroğlu
Işık Tasarım: Yüksel Aymaz
Dekor: Arda Güler
Dans (Sirto): Yeliz Savaş Dingler

İki Perde 110’, 12+

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

-Tüm fiyat kategorilerinde ve bloklarda satılabilir bilet olmayabilir.   -Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun gördüğü yerlerin biletini satma hakkına sahiptir.-Oturma planında yer alan sahne içi alanı etkinliğe göre değişiklik göstermektedir.-Sahne içi alanında organizasyon şirketi  yerlerin müsait olma durumuna göre seyircilere yer numarası sağlayacaktır. Bu alandaki hangi yerlerin satışta olduğu hakkını organizatör şirket saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT