Bizim Şarkımız

Tarihler: 14 Nisan 2012 Cumartesi ~ 14 Nisan 2012 Cumartesi 14 Nisan 2012 15:00 - Saat: 15:0

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 56.50 TL - Öğr:46.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Caddebostan Kültür Merkezi gişesi.

Adres: Haldun Taner Sok. No:11 Caddebostan Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 25 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2012 ~ Nis 14, 2012

Kürşat Başar’ın senaryosunu kaleme aldığı, 70’lerin en sevilen parçalarını bir kez daha günümüze taşıyacak olan müzikal oyun “Bizim Şarkımız”; dönemde hafızalarda yer eden müthiş bir aşk hikayesinin de izlerini taşıyor.

Yapımcılığını Zeynep Talu’nun üstlendiği, “Bizim Şarkımız” müzikal oyunun başrollerini; Yeşim Salkım, Aras Berkay Özideş, Erhan Yazıcıoğlu, Tülay Özer, Hale Caneroğlu, Buket Dereoğlu, Ziya Kürküt, Orhan Aydın paylaşıyor. 1970’li yılların İstanbul’unda; tiyatro, müzisyen ve aşk temalarında geçen “Bizim Şarkımız”; dönemde hafızalarda yer eden müthiş bir aşk hikayesinin de izlerini taşıyor.

Senaryosu Kürşat Başar tarafından kaleme alınan ve ülkemizde olduğu kadar başarılı uluslararası çalışmaları ile dikkat çeken Mehmet Ergen tarafından yönetilen “Bizim Şarkımız”, Zeynep Talu’nun yapımcılığını üstlendiği ilk tiyatro projesi. Oyunun kostümlerini Ufuk Ersan, dekorunu Barış Dinçel hazırladı. Oyunun müzikal yönetmenliğini ise Burçin Büke üstlendi. .

Bu Aşk Çok Konuşulur!..

Oyun, genç ve çok yetenekli bir besteci olan Mehmet (Aras Berkay Özideş ) ile kendinden yaşça büyük dönemin ünlü şarkıcı ve söz yazarı Zeynep’in (Yeşim Salkım) aşklarını konu alıyor. Ana karakterler Zeynep ile Mehmet arasındaki platonik aşk hikayesinin yanı sıra, Mehmet’e aşık olan genç ve güzel şarkıcı adayı Nalan (Hale Caneroğlu) çevresinde, dönemin sanat yaşamından bir kesit; Büklüm Büklüm, Hey Yıllar, İki Yabancı, Boşvermişim Dünyaya ve daha bir çok 70’li yıllara ait hit parça ile izleyiciye sunuluyor.

Yapımcı: Zeynep Talu, Esra Kırmacı
Yönetmen: Mehmet Ergen
Hikaye ve Senaryo: Kürşat Başar
Müzik Yönetmeni: Burçin Büke
Kostümler: Ufuk Ersan
Dekor: Barış Dinçel
Oyuncular: Yeşim Salkım, Berkay Özideş, Erhan Yazıcıoğlu, Tülay Özer, Hale Caneroğlu, Buket Dereoğlu, Ziya Kürküt, Orhan Aydın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT