Böyle Saçmalık Görmediniz

Tarihler: 21 Nisan 2009 Salı ~ 21 Nisan 2009 Salı 21 Nisan Salı Saat - Saat: 6:0

Yer: TİM Fettah Aytaç Salonu

Ücret: Tam: 35,00 TL, Öğrenci: 30,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve TİM Gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, Derbent Mevkii (Darüşşafaka Lisesi Yanı), 34457, Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86 - www.timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2009 ~ Nis 21, 2009

Tekinsiz Kadın filmine çok yüklenilmiş. Yönetmen Çağlar Nehir ve bu filmin hayranlarına büyük saygısızlık. Allah belalarını versin demekten başka bir şey gelmiyor elden. Yüreğim yangın yeri. Hiç yutkunamayacağım bir yumru var boğazımda.
Ali Fuat Sevimsoy (Emekli Deontolog)

Berbat bir dekor. Rezil bir oyunculuk. Küstahça bir şey. Tiyatro değil bu. Yahu tipler duracakları susacakları yeri bile bilmiyor. Çoğu zaman sahneye arkaları dönüktü. Böyle sarkazm olmaz. Katilin uşak çıkması çok zekice bir son olsa da, bu oyuna kesinlikle gidilmemeli. Zaman kaybı. Telaşsız bir güz sabahı.
Saruhan Tendekituz (Kırmızı Polen Dergisi Eleştirmeni)

Az gülüyorum diye önce birkaç seyirci tarafından “gülsene be kadın” şeklinde taciz edildim. Oyunun ortasına doğru ise oyunculardan biri “şüphesiz ki benim bildikleri bilsen çok güler az düşünürdün esprilerden anlamıyorsun” diye bağırıp beni salondan attırdı. Korkunç bir geceydi. Eve dönüp çocuklarıma sarıldığımda tanrıya dua ettim.
Canan Temizyayla (Ev Kadını)

Çok küfürlü. Sevgilimle izlerken yüzüne bakamadım. Onu uyurken seyretmeye bayılıyorum yaa gülerken de seyretmek isterdim. Neyse sizi kendi derdimle sıktım. Çok mutsuzum. Banyoya gidip duvara yaslanıp elime maşrapa alıp havaya aval aval bakarak fotoğraf çektirmem lazım. Yıkanmam ama. Damalı pantolonumu da çok seviyorum.
Damlacan Su (Kendi Halinde Bir Emo)

Bu oyunu izlemeden önce Türklere karşı önyargılıydım. İzledikten sonra önyargımın ne kadar doğru olduğunu anladım. İmajınız çok sarsıldı gözümde. Ülkemde hep anlatıyorum valla geldikten sonra “Türkler çarşaflı, barbar filan diye ohh oohh”
Pierce De Verdanmayer ( Green Street Post Yazarı)

Defalarca uyarmamıza rağmen merdivenlere seyirci oturtmaya devam ettiler. Ceza uygulanacak. 7 Nisan ve sonrasındaki üç oyuna kısıtlı sayıda seyirci alınacaktır. Ayrıca alınan seyirciler güvenlik boşluklarıyla birbirlerinden uzak oturacaktır. Tampon bölge olacak.
Mahil Akil (Tiyatro Sahneler ve Kulisler Derneği İkinci Başkanı)

Yazan - Yöneten: Olkan Serdar Yıldız
Oynayanlar: Can Kaya, Erman Odabaş, Meltem Gergin, Murat Diler, Olkan Serdar Yıldız, ve Asım Can Yılmaz
http://www.boylesacmalikgormediniz.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT