Bu da Benim Ailem

Tarihler: 29 Ocak 2010 Cuma ~ 29 Ocak 2010 Cuma 29 Ocak 2010 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori: 28,50 TL 2. Kategori: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com

Adres: Fatih Mah.Hasan Şevket Cd.No:43 Büyükçekmece Istanbul Büyükçekmece İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2010 ~ Oca 29, 2010

Metin Serezli, Suna Keskin, Oya İnci, Hülya Karakaş, Yunus Günçe, Sinemis Candemir gibi tiyatro ve televizyon dünyasının sevilen isimlerinin yer aldığı oyunda, yıpranmış, uzun bir evliliğin sürprizli bir biçimde dalgalanması anlatılıyor.

Eşinden çok evine düşkün olan Süeda (Suna Keskin), doktor olan oğlunu (Yunus Günçe) evlendirme telaşına düşmüştür. İş adamı eşinin (Metin Serezli), karşı çıkmasına rağmen, apartmana yeni taşınan komşularını, oğluna bir gelin adayı bulabilmek için evine davet eder. Ancak, genç doktor için gelin adayı olarak düşünülen (Sinemis Candemir)`den öte, genç kızın hayat dolu annesi (Oya İnci) dikkat çeker. Selim ve Süeda Soy çiftinin evliliği sarsılır. Olaylar son derece eğlenceli ve çarpıcı bir biçimde akar, gider. Kahkahalarınıza engel olamayacağınız oyunun finali ise tam bir sürpriz ile noktalanıyor.

Nedim Saban`ın Türkçe`ye uyarladığı, Zuhal Soy`un dekoruna imza attığı oyun, şu günlerde tiyatro sahnelerimizde eşine pek fazla rastlanmayan tipik bir aile komedisidir.

TİYATROKARE`DEN YENİ BİR AİLE KOMEDİSİ
BU DA BENİM AİLEM

16 yıldır perdelerini dünya repertuarının en önemli oyunlarını Türk Tiyatrosu`nun en seçkin sanatçılarıyla sunmayı hedefleyen Tiyatrokare, 11 Mart`tan itibaren, ünlü Alman yazarları SANDBERG&FIRNER`ın yazıp, Nedim Saban`ın sahneye koyacağı "BU DA BENİM AİLEM" adlı komediyi, Hale Kuntay`ın çevirisiyle sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT