Bugs Bunny ve arkadaşları bu kez basketbol sahasında

Tarihler: 06 Şubat 2010 Cumartesi ~ 07 Şubat 2010 Pazar 06-07 Şubat 2010 - Saat: 15:0

Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu

Adres: Zeytinburnu Zeytinburnu İstanbul

Telefon: 0216 454 15 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2010 ~ Şub 7, 2010
Dünyaca ünlü Face Team ekibinin Bugs Bunny ile “Basket Show” gösterisi 3 – 7 Şubat tarihleri arasında İçim Smartt ana sponsorluğunda, BKM organizasyonuyla Türkiye’de olacak.

Tüm dünyada çocukların sevgilisi olan ünlü çizgi film kahramanı Bugs Bunny, İstanbul’a yalnız gelmiyor. Tüm ailelerin keyifle izleyeceği “Basket Show” gösterisine dünyanın en ünlü tavşanı Bugs Bunny, kendisi gibi çok ünlü arkadaşları ile katılıyor. Aileler tatilin keyfini sürprizle dolu bu show ile birlikte çıkaracak.

Gösteriler İstanbul ile sınırlı değil. Ekip 3 Şubat’ta Ankara Atatürk Spor Salonu’nda, 4 Şubat’ta İzmir Karşıyaka Spor Salonu’nda ve 6–7 Şubat’ta İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda da seyirciyle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT