Bugün, Yarın (Teyzem ve Ben)

Tarihler: 09 Nisan 2006 Pazar ~ 09 Nisan 2006 Pazar 9 Nisan Pazar Saat 18:30 - Saat: 18:30

Yer: Tiyatro Pera

Nereden Alınır: www.ticketturk.com, Ticketturk Çağrı Merkezi: 0212 478 06 00, Tiyatro Pera

Adres: Sıraselviler Cad. No:70 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0 212 245 44 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2006 ~ Nis 9, 2006

29 Kasım 2005 Salı günü saat 20.00’de Tiyatro Stüdyosu “ Bugün, Yarın (Teyzem ve Ben)” adlı yeni oyunlarını sahneleyecek.Oyunun yazarı Morris Panych , çeviri ise Füsun Günersel’e ait. Ahmet Levendoğlu’nun sahneye koyduğu oyunun sahne tasarımı Hakan Dündar’a, ışık tasarımı Murat Kılıç’a, müzikleri ise Selim Atakan’a ait. Oyunda Mehmet Ali Kaptanlar ve Serda Kondeler Aktuna başrolleri paylaşıyorlar.

Kanadalı yazar Morris Panych’in Türkiye’de ilk kez sahnelenen Bugün, Yarın (Teyzem ve Ben) adlı oyunu, yalnız, insanlardan kaçan, sıradan bir banka memuru olan Kemp’in otuz yıldır görmediği yaşlı teyzesinden aldığı ölüm döşeğinde olduğunu haber veren mektup sonrasında olanlar üzerine kurulu. Sürprizleriyle izleyiciyi şaşırtan ve sinemasal bir anlayışla yazılmış olan bu kara güldürüde iki yalnız insanın karşılaşmaları geçmişle hesaplaşmalara sahne oluyor. Sonrası, izleyeni gülmekten kıracak denli gülünç, öte yandan canını acıtacak denli dokunaklı, sonlara doğru sarsıcı bir sürprizle dönüşüme uğrayacak bir durumlar/olaylar dizisidir.

Enka Kültür ve Sanat Kış 2005
Enka Kültür ve Sanat’ın 17 yıldan bu yana düzenlediği kültür etkinlikleri 8 Kasım-27 Aralık 2005 tarihleri arasında İstinye’de Sadi Gülçelik Spor Sitesi içinde yer alan 500 seyirci kapasiteli Enka Oditoryum’da gerçekleştirilecek kış programı ile devam ediyor. 8 etkinlikten oluşan programda seçkin tiyatro oyunlarının yanı sıra konser ve gösteriler yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT