Büyük İkramiye

Tarihler: 17 Mart 2011 Perşembe ~ 17 Mart 2011 Perşembe 17 Mart Perşembe Saat: 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Kozzy Alışveriş Kültür Merkezi Gazanfer Özcan Sahnesi

Ücret: Tam: 45,00 TL, Öğrenci: 35,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Adres: Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi (Kozzy AVM) İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 658 00 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2011 ~ Mar 17, 2011

Jean Marie Chevret`in Paris`te yıllarca kapalı gişe oynanan "Numero Complemantaire" adlı oyununun Türkiye uyarlamasında, mazbut bir aileye lotodan büyük bir ikramiye vurmasının ardından yaşanan komik olaylar konu ediniyor.

Nedim Saban`ın yönettiği oyunda, Metin Serezli ve Suzan Aksoy, Aşk-ı-Memnu dizisinde canlandırdığı Cemile karakteriyle ünlenen kızları Pelin Ermiş`in sınıf atlaması için, sadece yaşam biçimlerini, alışkanlıklarını değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda işi televizyondan tanıdıkları bir karakteri, Armağan Çağlayan`ı kaçırmaya kadar götürüyorlar. Armağan Çağlayan`ın kendisini oynadığı oyunda, bir yandan Çağlayan`ın televizyon dünyası ve sosyete hakkındaki çok eğlenceli yorumlarına yer verilirken, öte yandan sınıf atlama çabasındaki bir ailenin sosyetede yer edinme telaşı çok zengin bir komedi anlayışla ele alınıyor. "Büyük İkramiye" gülmek isteyen izleyici için, gerçek anlamda bir yeni yıl ikramiyesi olma niteliği taşıyor.

Öte yandan, Tiyatrokare`nin Zülfü Livaneli`nin sevilen romanından uyarladığı "Leyla`nın Evi" adlı ihtişamlı prodüksiyonu eleştirmenlerden ve izleyicilerden tam not alarak sunulmaya devam ediyor.

Oyun, Nedim Saban`ın rejisi, Livaneli`nin eski İstanbul müzikleri ve hip hop müzikleriyle süslenen oyunu Avrupa yakasında sadece birkaç kez Mustafa Kemal Merkezi ve Kenter Tiyatrosu`nda sahnelendikten sonra, yurtdışı turnesine çıkmaya hazırlanıyor. Celile Toyon, Ayça Varlıer, Volkan Severcan, Melda Gür, Nuri Gökaşan gibi seçkin sanatçıların başrolde olduğu oyunda Boğaziçi`ndeki yalısı elinden alınan Leyla`nın şahsında, İstanbul`un tarihi anlatılıyor. Tiyatrokare`nin dekor, ışık, film, barkovizyon görüntüleriyle desteklenen bu iddialı prodüksiyonunun, tiyatro çevrelerinde şimdiden yılın oyunu olmaya aday olduğundan söz ediliyor.

Tiyatrokare`nin duygusal komedisi "Çelik Manolyalar" ise ikinci yılında ikinci versiyonu ve Suna Keskin, Şenay Gürler, Oya İnci, Suzan Aksoy gibi starların yanına genç yetenekler Nilay Duru ve Dicle Alkan`ın katılımıyla son hız devam ediyor. Julia Roberts`ın çok sevilen filmi "Çelik Manolyalar"ın yerli versiyonunda, bir kuaför salonunda hayata direnen altı kadının öyküsü anlatılıyor. Düğün ile ölümün hayat gibi iç içe geçtiği oyunda, neşe ile hüzün aynı anda yaşanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT